Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-59%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Bois de Vétiver

De geur +

Lagerfeld Bois de Vétiver - een frisse geur voor mannen

Met de Les Parfums Matières serie viert Karl Lagerfeld zijn favoriete geurcomponenten. Elk van de vier geuren tot nu toe draagt zijn belangrijkste ingrediënt in zijn naam, zoals in Lagerfeld Bois de Vétiver . Tegelijkertijd verwijst de naam naar de geur, die zich met groene en discrete bloemenakkoorden fris en houtachtig presenteert.

De mannengeur werd samengesteld door de beroemde parfumeur Christophe Raynaud. In de topnoot mengt hij de aroma's van bloedsinaasappel en roze grapefruit met verfrissende munt. In de hartnoot verschijnen rozengeraniums met rozen en de gelijknamige vetiver. Een mannelijke aanwezigheid wordt overgebracht door de basis, die harsachtige patchouli met zachte ambrox en muskus laat zien.

Lagerfeld Bois de Vétiver is een heerlijke geur die geschikt is voor dagelijks gebruik, wat zeer elegant is. De eau de toilette uit 2017 past net zo goed bij een pak op het werk als bij een casual jeans en sneakers op uw gemak. De Eau de Toilette is precies goed voor alle mannen die op zoek zijn naar een discrete geur.

Kopnoten:
pinke grapefruit
bloedsinaasappel
Munt
Hartnoten:
Vetiver
roosgeranium
Roos
Basisnoten:
ambrox
Patchoeli
muskus
Parfumeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten