Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Fleur d'Orchidee

De geur +

Een heerlijk parfum voor de moderne vrouw - Lagerfeld Fleur d'Orchidee

Als je op zoek bent naar een bloemige geur die frisheid en elegantie combineert, dan is Lagerfeld Fleur d'Orchidee precies het parfum voor jou. Dit parfum van het jaar 2019 straalt een elegante maar nonchalante vrouwelijkheid uit en is geschikt voor elke gelegenheid. Met zijn vrolijke en elegante karakter zou het heel goed moeten vallen bij vrouwen die van bloemige geuren houden.

De geur begint met een fruitig-frisse grapefruit, die zijn wrange karakter verliest door neroli. De hartnoot wordt natuurlijk gedomineerd door orchidee, vergezeld door jasmijn. De bloemen verspreiden een frisse, lichte bloemengeur die nooit te overheersend is, zelfs niet bij zomerse temperaturen. De basisnoot van tonkaboon, patchoeli en cederhout is heerlijk zacht en doet denken aan vanille. Over het geheel genomen wordt Lagerfeld Fleur d'Orchidee gekenmerkt door een gemiddelde sillage en levensduur, waardoor het een echte allrounder is.

Het is echter niet alleen de geur zelf die een hoogtepunt is, maar ook de flacon. De mooi gevormde, cilindervormige glazen flacon heeft afgeschuinde randen op de body en dop, die hem een speciale charme geven. Een oranjekleurige spraykop creëert interessante lichtbrekingen in het glas. Het glazen lichaam absorbeert de oranje kleur van de spuitkop en laat deze transparant naar beneden stromen. Het ontwerp van de fles is eenvoudig, elegant en vrolijk tegelijk.

Lagerfeld Fleur d'Orchidee is gecreëerd door parfumeur Emilie Bevierre-Coppermann, die al meer dan 20 jaar succesvol werkzaam is in de parfumindustrie. Ze is voor haar creativiteit onder andere onderscheiden met de Perfume Extraordinaire Award van de Fragrance Foundation. Ze legde de basis voor haar prachtige creaties door scheikunde te studeren en een opleiding tot parfumeur te volgen aan de ISIPCA in Versailles.

De reclamecampagnes voor de parfums van Karl Lagerfeld 's La Parfums Matières collectie tonen de flacons en hun verpakking. Elk parfum wordt gepresenteerd met een lint dat bij de geur past en een visuele voorstelling van de hoofdnoot. In het geval van Fleur d'Orchidee is dit een wit bloeiende orchidee die met een abrikooskleurig zijden lint aan de flacon is bevestigd. Deze voorstelling benadrukt op prachtige wijze de lichtheid, delicatesse en sensualiteit van het parfum.

Kopnoten:
Grapefruit
Neroli
Hartnoten:
Orchidee
jasmijn-sambac-absolue
Basisnoten:
Ceder
tonkaboon-absolue
Patchoeli
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten