Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Karl Hamburg Alster

De geur +

Lagerfeld Karl Hamburg Alster: Een liefdevol eerbetoon aan de geboortestad van de grote ontwerper Karl Lagerfel

Waterige frisheid, delicate bloesems en kostbare houtsoorten - Lagerfeld Karl Hamburg Alster presenteert zich modern, charmant en met een elegante dynamiek. De houtachtig-frisse mannengeur is een liefdevol eerbetoon aan Hamburg, de geboorteplaats van de grote ontwerper Karl Lagerfeld en een van zijn favoriete steden. Het parfum belichaamt de Noord-Duitse sereniteit en het ietwat broze, maar tegelijkertijd heldere en vriendelijke karakter van de stad.De geur opent met een fruitig-frisse topnoot. Koele munt en pittige mandarijn vormen samen een verkwikkende compositie die wordt afgerond met fijne aquatische noten. In de hartnoot ontvouwt de Lagerfeld Karl Hamburg Alster een intense bloemengeur. Een aromatische lavendelnoot mengt zich met de sensuele frisheid van fresia en de licht harsachtige kruidigheid van salie. De verleidelijk elegante basisnoot met lichte houtsoorten, een bosfris mosakkoord en de balsamicozoetheid van muskus rondt de geur harmonieus af.

De houtachtig-frisse Lagerfeld Karl Hamburg Alster is een moderne geur die overtuigt door zijn nonchalante elegantie. Ook de flacon is trouw aan deze lijn. De eenvoudige glazen flacon met minimalistisch design zet de geur stijlvol in scène. De ronde vorm, het kristalheldere glas en de dikke basis geven de flacon een elegant maar zacht en vriendelijk karakter. Een vierkant label van gestructureerd papier siert de voorkant van de flacon. Hierop staan de handtekening van de modeontwerper en de naam van het parfum. De dop in zwarte lak maakt het modern-minimalistische ontwerp compleet.

Met de dynamische Lagerfeld Karl Hamburg Alster wijdt het modehuis Lagerfeld een heel bijzondere geur aan de geboorteplaats van zijn naamgever. Want hoewel Karl Lagerfeld later in Parijs woonde, had hij altijd een speciale band met de koele Hanzestad, die zo anders is dan het mondaine Parijs. En wie weet - misschien is het ook wel de Noord-Duitse nonchalance die zijn heldere, elegante ontwerpen inspireerde en hem tot een absolute ontwerperslegende maakte.

Het betoverende Lagerfeld Karl Hamburg Alster komt uit het geurlaboratorium van de ervaren parfumeur Emilie Bevierre-Coppermann. Ze ontdekte haar passie voor de wereld van fijne geuren op de jonge leeftijd van veertien jaar, toen ze een parfumeur ontmoette en inzicht kreeg in zijn fascinerende werk. Vastbesloten om zelf carrière te maken in deze industrie, studeerde de jonge vrouw eerst chemie na de middelbare school en volgde daarna een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA.Vandaag de dag werkt Bevierre-Coppermann bij Symrise, waar ze verantwoordelijk is voor de geuren van tal van grote merken, waaronder Burberry, Givenchy en Jil Sander, naast Karl Lagerfeld. In 2018 ontving ze de prestigieuze Prix François Coty.

Kopnoten:
Munt
Mandarijn
aquatische geuren
Hartnoten:
Salie
Lavendel
Freesia
Basisnoten:
licht hout
muskus
Mos
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten