Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Fleur de Mûrier

De geur +

Rood fruit in de fles: Fleur de Mûrier

De in 2018 uitgebrachte vrouwengeur Lagerfeld Fleur de Mûrier is een lichte, bloemig-fruitige geur voor het warme seizoen. De succesvolle samenstelling van rood fruit is een ideale metgezel op milde dagen, past perfect in de vrije tijd en blijft discreet maar elegant op de achtergrond in het kantoor.

De prelude is een fruitige topnoot van rode bessen en frambozenblad, die de drager een zoet vleugje vrouwelijkheid geeft. Deze fruitige start wordt aangevuld met een bloemige hartnoot van braambessenbloesem en violet. De zachte, vrouwelijke basisnoot van essences van amber, sandelhout en muskus rondt de lichte, zachte geur ten slotte vakkundig af. De zoete, zachte fruitnoten in combinatie met geurige, bloemige componenten zijn goed voor vrouwen van alle leeftijden. Ze maken de drager van de Lagerfeld Fleur de Mûrier jeugdige en tegelijkertijd damesachtige uitstraling.

De geur waait om zijn drager heen met een delicaat en onopvallend parfum, maar blijft altijd op de achtergrond aanwezig. Het is discreet genoeg voor een vergadering of een klantenadviesdienst en tegelijkertijd opvallend genoeg om niet te worden vergeten op een afspraakje in een café of een restaurantbezoek met vrienden. Lagerfeld Fleur de Mûrier vleit het algehele uiterlijk van de drager.

Kopnoten:
aalbes
framboosblad
Hartnoten:
braambloesem
Viooltje
Basisnoten:
Amber
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten