Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Fiesta Carioca

De geur +

Escada Fiesta Carioca, de fruitige, bloemrijke geur voor vrouwen

De limited edition geur Escada Fiesta Carioca is levendig en verleidelijk. Het voert de draagster mee naar een zonnige vakantiebestemming en geeft haar een zomers gevoel. De combinatie van de topnoot met de hartnoot en de basisnoot creëert een harmonieuze geurcompositie die zorgt voor een perfecte samensmelting van de individuele geurelementen.

De topnoot van Escada Fiesta Carioca wordt gedragen door de fruitige noot van sappige framboos, die wordt ondersteund door passiebloem in de hartnoot. De levendige passiebloem mengt zich met de warmte van oranjebloesem om een ongelooflijk zomers gevoel te creëren. De basisnoot, die een mix van cederhout en muskus bevat, zorgt voor een heerlijke finish. De houtachtige akkoorden geven de vrouw een onweerstaanbare sensualiteit en toveren een glimlach op haar gezicht.

Of het nu voor werk, vrije tijd of sport is, de geur van de Escada Fiesta Carioca geurserie blijft de hele dag hangen en wordt een heerlijke metgezel. De frisse en fruitige akkoorden creëren een zomers gevoel en geven je een beetje van de luchtigheid die de zomer met zich meebrengt. De geur heeft een inspirerende werking en brengt de verleidelijke kant van een vrouw op een heel bijzondere manier naar boven.

Kopnoten:
Passievrucht
Frambozen
Viooltjesblad
Hartnoten:
passiebloem
Sinaasappelbloesem
Jasmijn
Basisnoten:
muskus
Ceder
Benzoë
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten