Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Joyful

De geur +

Escada Joyful - De volle smaak van een zomerochtend

Het Escada Joyful damesparfum werd gelanceerd in 2014 en concentreert de aroma's van een vrolijke zomerochtend in een delicate, onweerstaanbare geur. Het frisse bloemenparfum combineert pittige fruitnuances met de elegantie van sierlijke bloemennoten en verleidelijk sensuele akkoorden. De geur is zomers, licht en delicaat, als glinsterende dauw op tere bloemen.

Zelfs de topnoot is modern en ongewoon. Het wordt gedomineerd door het onweerstaanbare, bitterzoete aroma van een zwarte bessensorbet. Het geeft een levendige diepte en sprankelende bruis aan de geuropening. Sappige, zoete meloen en rijpe mandarijn zorgen voor extra frisheid en een subtiele aquatische ondertoon, terwijl de hartnoot wordt gekenmerkt door de unieke delicate geuren van bedauwde roze pioenroos en witte magnoliabloesem. Groene accenten van viooltjesbladeren en de bedwelmende zoetheid van nectarine geven Escada Joyful een zorgeloze diepte en karakter, terwijl zoete, gouden honing de basis van de geur betoverend romig en warm maakt. Sandelhout en florymoss geven dit unieke zomerparfum een charmante elegantie. Florymoss is een door Givaudan ontwikkelde geur die een facet van groene, bloemige en fruitige aroma's ontwikkelt. Er is ook een zachte hint van delicaat mos.

Escada Joyful is geïnspireerd op het plezier van een prachtig, verleidelijk geurend boeket bloemen. Het resultaat is een zachte, delicate zomercreatie vol gracieuze opwinding en levendige elegantie.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Meloen
Mandarijn
Hartnoten:
Viooltjesblad
Pinksterroos
verse magnolia
Nectarine
Basisnoten:
Honing
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten