Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Fairy Love

De geur +

Escada Fairy Love: Betoverend, elegant en zo vrouwelij

In 2021 gaat het liefdesverhaal Escada naar de tweede ronde. Want na Candy Love in 2020, zal Escada Fairy Love in 2021 worden uitgebracht. Nathalie Gracia-Cetto heeft de vrouwengeur een bloemige en zoete uitstraling gegeven. Om de romantische geur te creëren, zijn slechts vier aroma's genoeg voor haar.

De solist van de topnoot is de fruitige en sappige framboos. Het maakt plaats voor even aromatische en smakelijke frambozen in de hartnoot. Ongebruikelijk is de basis van Escada Fairy Love, die bestaat uit jasmijn en hazelnoten.

Fairy Love, de "feeënliefde", is een naam die uitnodigt om te dromen. Toch is de vrouwengeur niet speels of meisjesachtig. Escada Fairy Love is een romantische en tegelijk elegante geur die perfect past in de lente en de zomer, maar ook op warme herfstdagen. Fris, helder en vriendelijk, de geur is veel minder zoet dan men zou verwachten met deze ingrediënten. Daarom is het delicate Eau de Parfum gewoon perfect voor vrije tijd of dagelijks werk overdag. Het brengt je in een goed humeur, verzwaart je niet, is licht maar toch aanwezig. Of je nu in elfjes en elfjes gelooft of niet, als deze delicate mythische wezens een geur hadden, zou het zeker Escada Fairy Love zijn.

Kopnoten:
nashipeer
Hartnoten:
Frambozen
Basisnoten:
Jasmijn
hazelnoot
Parfumeur:
Nathalie Gracia-Cetto
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten