Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Cherry in Japan

De geur +

Zoete kers in een delicate zee van bloesem - de geur van zomer 2022

Het exclusieve modebedrijf Escada staat niet alleen bekend om zijn luxueuze modecollecties, maar ook om zijn verfijnde damesgeuren die de moderne vrouwelijkheid vieren. Een bijzonder hoogtepunt in de geurenwereld van Escada zijn de limited edition zomergeuren die het merk al meer dan twintig jaar uitbrengt. Elk jaar wachten trouwe klanten op de exclusieve zomergeur die inspeelt op de trends van het jaar en deze combineert in een unieke compositie. Voor 2022 is dit speciale parfum het fruitig-zoete Escada Cherry in Japan.

Volgens Escada ruikt zomer 2022 naar zoete, sappige kersen die drijven in een delicate zee van bloemen. De verleidelijke Escada Cherry in Japan opent met een fruitige, bloemige topnoot. Rode kersen barsten naar voren met hun heerlijke zoetzure smaak en geven de geur een verkwikkend, stimulerend effect. De fruitige frisheid wordt zachtjes omhuld door de onvergelijkbaar delicate nuances van Japanse kersenbloesem, die een romantisch en onschuldig effect hebben.

In de hartnoot van Escada Cherry in Japan ontvouwt de sensuele jasmijn zijn volle kracht. De subtiele zoetheid en verleidelijke lichtheid van de bloemenakkoorden benadrukken het warme, verleidelijke karakter van deze exclusieve geur. De gourmand-zoete tonkaboon in de basisnoot rondt de heerlijke compositie af en geeft het een behaaglijke warmte en onweerstaanbare sensualiteit.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Honorine Blanc
Jaar van uitgave:
2022

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten