Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Cherry in Japan

De geur +

Zoete kers in een delicate zee van bloesem - de geur van zomer 2022

Het exclusieve modebedrijf Escada staat niet alleen bekend om zijn luxueuze modecollecties, maar ook om zijn exquise damesparfums die de moderne vrouwelijkheid huldigen. Een bijzonder hoogtepunt in de parfumwereld van Escada zijn de gelimiteerde zomergeuren die het merk al meer dan twintig jaar uitbrengt. Elk jaar wachten trouwe klanten op de exclusieve zomergeur die inspeelt op de trends van het jaar en ze combineert in een unieke compositie. Voor 2022 is dit bijzondere parfum het fruitig-zoete Escada Cherry in Japan.

Als we afgaan op Escada, ruikt zomer 2022 naar zoete, sappige kersen die zwemmen in een delicate bloemenzee. De verleidelijke Escada Cherry in Japan opent met een fruitig-bloemige topnoot. Rode kersen dringen zich op met hun heerlijk zoetzure aroma en geven de geur een verkwikkend, stimulerend effect. De fruitige frisheid wordt zachtjes omhuld door de onvergelijkbaar delicate nuances van Japanse kersenbloesem, die een romantisch en onschuldig effect hebben.

In de hartnoot van Escada Cherry in Japan ontvouwt sensuele jasmijn zijn volle kracht. De subtiele zoetheid en verleidelijke lichtheid van de bloemige akkoorden onderstrepen het warme, verleidelijke karakter van deze exclusieve geur. De gourmand-zoete tonkaboon in de basisnoot rondt de heerlijke compositie af en geeft haar een troostende warmte en een onweerstaanbare sensualiteit.

Kopnoten:
Kersen
Japanse kersenbloesem
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
Tonkaboon
Parfumeur:
Honorine Blanc
Jaar van uitgave:
2022

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten