Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Brisa Cubana

uitverkocht producten +

De geur +

Escada Brisa Cubana - Een heerlijke cocktail met een zonnige Caribische flair

Fruitig-fris en verleidelijk bloemig - de exclusieve Escada Brisa Cubana is een geur vol levensvreugde, lichtvoetigheid en moderne vrouwelijkheid. Het limited edition damesparfum ruikt zo verfrissend als een fruitige cocktail en straalt zomerse warmte en een vleugje Caribische flair uit - of een "Cubaanse bries" - zelfs op bewolkte dagen.

De verleidelijke compositie opent met een pittige, wrange limoennoot die de zintuigen prikkelt met zijn fruitige zuurgraad en je laat verlangen naar meer. De hartnoot van groene munt geeft de geur een aangename koelte en frisheid en mengt zich met de limoen om een heerlijke mojito smaak te creëren. Het verleidelijke boeket van vlinderlelie ontvouwt zich in de basisnoot en geeft de compositie een delicate sensualiteit en moderne elegantie. Een prachtige, geraffineerde geur die bij elke gelegenheid een goed figuur slaat.

De fles is ook ontworpen om te passen bij de zomerse lichtheid en delicate verleiding van Escada Brisa Cubana. De glazen fles van hoge kwaliteit springt meteen in het oog met zijn zacht gebogen vorm en zachte kleurverloop. De omgekeerde druppelvorm, die bovenaan afgerond is en onderaan taps toeloopt, heeft een zeer moderne en vrouwelijke uitstraling. Het warme, geeloranje kleurverloop doet denken aan de heldere kleuren van een zonsondergang boven zee en straalt visueel een vleugje Cubaanse levensvreugde uit. Op de voorkant van de licht transparante fles staan de woorden " Escada Brisa Cubana " en een eenvoudig ontwerp met twee witte vlinderlelies. De slanke, cilindervormige dop in glanzend zilver rondt het moderne, elegante ontwerp af.

Cubaanse levensvreugde, zelfbewuste vrouwelijkheid en vrolijke lichthartigheid staan centraal in de reclamecampagne voor Escada Brisa Cubana. De reclame voor de verfijnde geur presenteert het parfum in een zomerse sfeer in de zonnige straten van Cuba. Jonge vrouwen in kleurrijke outfits dansen op Caribische ritmes, genieten van de zon en hebben veel plezier. De laatste beelden van de commercial tonen de aantrekkelijke flacon in een zee van limoenen en sinaasappels - een aantrekkelijke visualisatie van het fruitige, frisse geurprofiel van Escada Brisa Cubana.

Het luxe modehuis Escada zit achter deze lichte, zomerse geur. Het modehuis werd in 1976 opgericht door Margaretha en Wolfgang Ley en staat bekend om zijn geraffineerde ontwerpen die sensuele vrouwelijkheid combineren met moderne elegantie. De outfits van het label zijn altijd een beetje cool, een beetje glamoureus en toch fris, modern en geschikt om elke dag te dragen - net als de Escada Brisa Cubana.

Terwijl de eerste modecollectie van het huis in 1978 werd gepresenteerd, duurde het nog twaalf jaar voordat de eerste Escada geur werd gelanceerd. In 1990 lanceerde Escada Escada Margaretha Ley, vernoemd naar de oprichtster - een sensuele, vrouwelijke geur die al snel enthousiaste fans vond. Sindsdien verschijnen er regelmatig nieuwe composities en sinds 1993 lanceert het bedrijf elk jaar een limited edition zomergeur.

Kopnoten:
Limoen
Hartnoten:
Munt
Basisnoten:
Vlinderlelie
Jaar van uitgave:
2024
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten