Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-70%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Magnetische aantrekkingskracht in de fles: Escada Magnetism is betoverend en oefent een fascinatie uit met zijn zoete, fruitige sillage die niemand kan weerstaan.

Fruitige zwarte bessen domineren de topnoten, terwijl bloemige akkoorden van onder andere jasmijn, magnolia en roos zich ontvouwen in het hart. Verschillende houtsoorten, karamel en vanille ronden de geur af.

Escada Magnetism goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Escada Magnetisme, een fruitige, groene geur met een orietal touch

Escada Magnetism is een modern en vrouwelijk eau de parfum met een oriëntaals vanille karakter. Met zijn bloemige aroma's en subtiele kruidigheid is Escada Magnetism bijzonder aantrekkelijk en onweerstaanbaar sexy.

De damesgeur opent met topnoten van ananas, rode bes, zwarte bes, zoete honingmeloen, cassis en exotische lychee. De fruitige lichtheid van deze topnoot zorgt voor een verkwikkende en speelse opening. Het hart van Escada Magnetism wordt gevormd door noten van delicate bloemen en de aromatische geur van fijne kruiden. Naast magnolia, iris, fresia, jasmijn, sering, lelietje-van-dalen en rozen ontvouwt zich een fijne kruidigheid van basilicum en karwij, afgerond met een vleugje groene noten.

De basisnoot van Escada Magnetism wordt gevormd door een basis van sandelhout, muskus, patchouli, ambergris en vetiver, die het eau de parfum zijn verleidelijke oriëntaalse karakter geven. Een vleugje delicate vanille en het romige aroma van karamel geven Escada Magnetism een vleugje gourmand, wat in combinatie met de fruitige topnoot en het bloemige hart bijzonder verleidelijk en aantrekkelijk is.

Kopnoten:
Ananas
aalbes
Zware Aalbessen
suikermeloen
Zwarte Bes
Lychee
Hartnoten:
Magnolia
Iris
Groene Accenten
Freesia
Basilicum
Jasmijn
Karwij
Sering
Lelietje-van-dalen
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
Patchoeli
Ambra
karamel
Vetiver
vanille
Parfumeur:
Steve DeMercado, Pierre Bourdon
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Escada Magnetism met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dering
Zeer aangenaam

Een van de lievelingsgeuren van mijn vriendin. Escada Magnetism werkt inderdaad als een magneet. Echte aanrader, en niet te duur.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten