Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Sorbetto Rosso

De geur +

Italiaanse zomer in een fles

Escada Sorbetto Rosso creëert met zijn ingrediënten een geur die ruikt naar de Italiaanse zomer. Tangerine en peer geven de topnoot een fruitige zoetige smaak, terwijl Calone de basis vormt voor de frisse zeegeur. Een snufje zeezout en waternoten brengen onmiddellijk herinneringen terug aan een aangename koelte. De watermeloenen zorgen met hun karakteristieke geur voor vrolijkheid en het geheel wordt aangevuld met pittige zoete appel en fruitige aardbei. Rozen- en tiarébloem geven een licht bloemig tintje, dat ideaal wordt verlengd en opgepikt door het jasmijnachtige hedion. In de basisnoot zien muskus en amber er sensueel en warm uit. Een onweerstaanbaar chocoladearoma geeft het geheel een melkachtig, chocoladetintje en een diep aroma.

Sorbetto Rosso uit Escada doet denken aan een warme zomerdag aan de kust van Amalfi in Italië met zijn unieke geurmengeling. De fruitige frisse zomergeur maakt indruk met een combinatie van waternoten en doet denken aan het gebrul van de zee. De frisse en fruitige invloeden zorgen voor een vrolijke, verkwikkende geur, terwijl de nuances van de basis een sensueel en vrouwelijk aroma creëren.

Niet in de laatste plaats onderstreept het parfum idealiter de vrouwelijkheid en straalt schoonheid en genade uit. Het vertelt van toewijding en plezier, van lichtheid en verleiding. Zomers, fris, vrouwelijk en verleidelijk - Escada Sorbetto Rosso symboliseert levensvreugde en staat voor een zorgeloze en luxueuze levensstijl.

Kopnoten:
Watermeloen
rode appel
Peer
Hartnoten:
Praline
tiaré
Basisnoten:
muskus
ambrox
Parfumeur:
Richard Herpin
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten