Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Flor Del Sol

De geur +

Escada Flor Del Sol - De geur van de zomervakantie

Escada Flor Del Sol is de gelimiteerde zomereditie van Escada voor 2020. Zoals elk jaar lanceert het Duitse luxelabel Escada een gelimiteerde zomergeur waar fans van het merk regelmatig reikhalzend naar uitkijken. Voor 2020 verrast Escada met een lichte, vrolijke en kleurrijke cocktail voor vrouwen die van de zomer houden.

De fruitig-zoete geurcompositie begint met een cocktail in de topnoot: tequila sunrise, al generaties lang een favoriet, verfrist met zijn fruitig-tartige aroma de draagster vanaf de eerste spray. De hartnoot bestaat uit de geur van de zachte dahlia, terwijl een warme basis van sandelhout de zomergeur vakkundig afrondt.

De gereduceerde geurpiramide belooft een duidelijk waarneembaar geheel van zomerse geuren. Deze roepen herinneringen op aan een heerlijke zomervakantie: zonnebaden op het strand in een elegant zwempak, ingesmeerd met luxe zonnebrandcrème. En 's avonds een fruitige cocktail bij het verlichte zwembad terwijl de sterren boven je schijnen en de zachte klanken van een lokale mariachi-band door het avondbriesje worden overstemd. Escada Flor Del Sol roept zelfs in het dagelijks leven vakantiegevoelens op, wekt een vage reislust op en vervult de drager ervan met het vooruitzicht op de komende vakantie.

Kopnoten:
Tequila-Sunrise
Hartnoten:
dahlia
Basisnoten:
Sandelhout
Parfumeur:
Honorine Blanc, Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten