Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-60%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Santorini Sunrise

De geur +

Een geurige reis naar Santorini: Escada Santorini Sunrise

Het Griekse eiland Santorini - ook wel Santorini genoemd - is een paradijselijke vakantiebestemming. Bezoekers zijn altijd enthousiast geweest over de pittoreske kliffen en prachtige stranden die omspoeld worden door de diepblauwe zee. Het meest opvallende aan Santorini is het contrast tussen het blauw van de Egeïsche Zee en het wit van de traditionele huizen. Het modelabel Escada heeft dit contrast ook gevangen voor de flacon van het parfum Santorini Sunrise. Escada staat voor glamour, luxe en de hoogste kwaliteit: kenmerken die het damesparfum van het merk, dat in 2023 werd uitgebracht, ook heeft. Santorini Sunrise is verkrijgbaar als limited edition en is daarom een geweldige geur voor verzamelaars die de aantrekkelijke flacon met het blauw-witte kleurverloop aan hun garderobe willen toevoegen.

De damesgeur Santorini Sunrise weerspiegelt de schoonheid van het Griekse droomeiland in de vroege ochtend, wanneer de zon opkomt uit de zee en de witgekalkte huisgevels in een roze licht baadt. De noten zijn ook zomers, fris en betoverend fruitig: bergamot en mandarijnsorbet zijn merkbaar in de topnoot. De topnoot leidt naar een bloemige hartnoot van jasmijn. De basisnoot biedt een kruidig contrast van roze peper. Escada Santorini Sunrise is een zomergeur, maar ook geschikt voor zomerse accenten in de winter. De geslaagde mix van fruitige en kruidige akkoorden roept onmiddellijk reislust op.

De neuzen achter Escada Santorini Sunrise zijn van Benoist Lapouza en Mylène Alran. Lapouza leerde zijn vak bij Pierre Bourdin, terwijl Alran zijn opleiding volgde bij Jacques Flori. Zowel Lapouza als Alran hebben zich volledig gewijd aan de Franse parfumtraditie. Dit is ook merkbaar in de samenstelling van Santorini Sunrise, die wordt gekenmerkt door evenwichtige noten.

Escada staat niet alleen bekend om zijn nadrukkelijk vrouwelijke geurflacons. De geurcomposities van het merk maken ook indruk met hun noten, die variëren van fruitig tot sensueel. De individuele akkoorden zijn altijd perfect met elkaar in balans en zorgen voor een harmonieus samenspel. Dit geldt natuurlijk ook voor Santorini Sunrise. De geuren van Escada zijn absolute must-haves en bevatten het beste wat de moderne parfumkunst te bieden heeft.

Kopnoten:
Bergamot sorbet
Mandarijn sorbet
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
Roze Peper
Parfumeur:
Benoist Lapouza, Mylène Alran
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten