Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Guèthary

De geur +

Eight & Bob Guèthary - Een eerbetoon aan savoir-vivre

Eight & Bob Guèthary is een extrait de parfum dat met zijn complexe structuur zowel dames als heren aanspreekt. Het in 2022 gelanceerde parfum neemt je mee naar de Atlantische kust van Frankrijk, naar een klein dorpje waar de Parijse elite zich ontspant.

De geur begint met een combinatie van de geuren van de kust: zilte noten vermengen zich met de delicate bloemengeuren van peer en tagetes. Jasmijn, inkt en suède in de hartnoot creëren een exclusieve elegantie, warm, zacht en aantrekkelijk. Suiker en witte muskus ondersteunen het parfum in de basis met romige, zoete noten en zorgen voor een kalme, tevreden stemming. Hoewel de geurnoten het niet per se suggereren, is Eight & Bob Guèthary een kruidige, houtachtige, leerachtig-rokerige en aromatische geur, aan de andere kant gecompenseerd door bloemige en frisse noten. Toch straalt Guèthary een grote rust en elegantie uit en viert het mooie leven als geen ander parfum.

Stijlvol, met aandacht voor detail, dat is de flacon van Eight & Bob Guèthary. De sterk afgeronde kubusvorm toont het evenwicht van dit parfum. In vooraanzicht geeft een uitsparing in de basis het glas een visueel tegenwicht tegen de vrij grote dop, die lijkt op zwart marmer. Ook in het parfum worden twee verschillende motieven naast elkaar gezet, kunstig in elkaar verweven. De vloeistof schittert edel in het zware glas. Op een bijgevoegd zwart etiket staat in gouden letters de naam van het parfum.

Eight & Bob Guèthary maakt deel uit van de collectie Les Extraits van het nichehuis, die tot nu toe bestaat uit de twee geuren Guèthary en Agneta. Beide worden gekenmerkt door hun suave elegantie en rustige karakter. Beide nemen je mee naar de zee, vieren de vrijheid en de schoonheid van het leven, wat helemaal past bij de uitvinder van het merk, Albert Fouquet. Het oprichtingsverhaal van het huis is sterk verbonden met John F. Kennedy. De toekomstige Amerikaanse president ontmoette Albert Fouquet in 1937 aan de Côte d'Azur. Kennedy was zo onder de indruk van het parfum van de aristocraat dat hij hem een monster gaf. Maar hier eindigt het verhaal niet: na zijn terugkeer in de VS vroeg de jonge Kennedy om acht flessen en één voor Bob (Robert Kennedy). De merknaam was geboren. Tegenwoordig steunt Eight & Bob de Robert F. Kennedy Human Rights Organisation, die zich inzet voor een vreedzamere en rechtvaardigere wereld.

Naast de prachtige productfoto's van de fles en de exclusieve scharnierdoos waarin de fles veilig is opgeborgen, is het vooral een verhaal waarmee Eight & Bob reclame maakt voor Guèthary. Daarin is de Baskische badplaats synoniem met een ontspannende vakantie, liefde voor de natuur, maar ook een ontmoetingsplaats voor de Franse elite. Deze verschillende kwaliteiten worden weerspiegeld in deze gevarieerde maar harmonieuze geur, die te allen tijde een elegante uitstraling verspreidt.

Kopnoten:
peerbloesem
zout
Afrikaantje
Hartnoten:
jasmijn-sambac
Suède
Basisnoten:
suiker
witte muskus
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten