Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Origineel

De geur +

Olfactorische luxe die iedereen bekoort

Het is niet precies bekend wanneer de Eight & Bob Original voor het eerst verscheen, aangezien Albert Fouquet geen data op zijn recepten vermeldde. In ieder geval werd het frisse en bloemige Eau de Parfum voor vrouwen en mannen in 2012 opnieuw uitgebracht in het oorspronkelijke recept.

De topnoot bestaat uit kardemom, roze peper en citroenen. In de hartnoot verschijnen droog hout, viooltjesblad en labdanum. De basis brengt de aroma's van fijn sandelhout, frisse vetiver en warme amber.

Eight & Bob Original is een eau de parfum dat bewijst hoe heerlijk een nichegeur geschikt kan zijn voor dagelijks gebruik. Omdat de uniseks geur past bij alle gelegenheden en alle seizoenen. Het Eau de Parfum Eight & Bob Original weerspiegelt een prachtige stijl en een tijd die al lang voorbij is en toch altijd aanwezig. Het resultaat is dat de elegante maar toch casual geur ook het potentieel heeft om een signatuurgeur te worden die iemands persoonlijkheid perfect accentueert. Want terwijl het op mannen overwegend kruidig en fris overkomt, bijna als een schone geur, lijkt het op de vrouwelijke huid eerder fris en bloemig met lichte houtachtige noten. Iedereen die ooit het genoegen heeft gehad om Eight & Bob Original te lezen, classificeert deze betoverende geur anders. Maar niemand wil het meer weggeven.

Kopnoten:
Roze Peper
Kardemom
Citroen
Hartnoten:
Viooltjesblad
Labdanum
droog hout
Basisnoten:
Sandelhout
Amber
Vetiver
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten