Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Champs de Provence

De geur +

Eight & Bob Champs de Provence : Onopvallende elegantie voor de moderne mens van vandaag...

De eau de parfum spray Eight & Bob Champs de Provence is sinds 2017 verkrijgbaar. De mannengeur is citrusachtig en groen, fris en fruitig. Interessant is dat, hoewel de geur "Fields of Provence" heet, er geen typische kruiden zoals lavendel, rozemarijn, marjolein of tijm in zitten.

In plaats daarvan bestaat de topnoot van Eight & Bob Champs de Provence uit sinaasappels, peren en bergamot. De hartnoot vervolgt met oranjebloesem, jasmijn en rozen. De elegante aanwezigheid wordt afgerond met mate, ambroxan en muskus. Desondanks, of misschien juist daardoor, is de compositie een succes, want de Provence bestaat niet alleen uit kruiden, maar ook uit zongerijpt fruit en prachtige bloemen.

Met Eight & Bob Champs de Provence heeft het nichelabel een even lichte als elegante mannengeur gecreëerd met een moderne mannelijkheid. De Eau de Parfum Spray is absoluut geschikt om elke dag te dragen, vooral in de lente en zomer. De frisse geur is een geweldige metgezel, niet alleen in je vrije tijd en op het werk, maar ook 's avonds bij een bezoek aan een strandbar of bij een barbecue. Met Eight & Bob Champs de Provence kan het gewoon niet misgaan.

Kopnoten:
Bergamot
Sinaasappel
Peer
Hartnoten:
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Roos
Basisnoten:
muskus
ambroxan
mate
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten