Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-46%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Annicke 2

De geur +

Eight & Bob Annicke 2: Een bloemig-poedervormig boeket, bedwelmend als de florale rondedans in de Jardin du Luxembourg in Parijs.

Verleidelijk als exotische vruchten en bloemen, drijvend op een bedje van vanille voor tropische houtsoorten: zo onthult het geurboeket Eight & Bob Annicke 2 zich. Deze tweede van zes geuren in de reeks Eight & Bob parfum herinnert ook aan het verhaal van de verleiding tussen de componist, de aristocraat en parfumeur Albert Fouquet, met zijn geliefde Annicke in 1937 - een liefde die vele plaatsen kende, waaronder de meest betoverende tuinen van Parijs en Wenen. Albert en Annicke, deze liaison werd heruitgegeven door Eight & Bob met behulp van de overgeleverde geurformules van Albert Fouquet in 2018, als een eerbetoon aan de gepassioneerde liefde van de parfumeur die op tragische wijze overleed in 1939. De meer dan 70 jaar oude geurformules van Fouquet zijn over een periode van drie jaar gereconstrueerd door Eight & Bob, evenals hun flessen en verpakkingen.

Zes vrouwengeuren leggen de meest ontroerende momenten van het liefdesverhaal tussen Annicke en Albert vast: Eight & Bob Annicke 2 de betoverende schoonheid van de legendarische geliefde tegen het prachtige decor van de Parijse Jardin du Luxembourg. Sensueel exotisch, Annicke 2 opent met edele topnoten van vijg, hazelnoot en mandarijn. Het rijke hart van de geur van immortelle, tuberoos en ylang-ylang rust op een zacht kruidige, vanille-afgewerkte ceder- en sandelhouten basis.

Kopnoten:
Mandarijn
Vijg
hazelnoot
Hartnoten:
Tuberoos
immortelle
Ylang Ylang
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
vanille
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten