Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-18%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Annicke 5

uitverkocht producten +

De geur +

Eight & Bob Annicke 5: Een vrouwengeur zo schitterend en oriëntaals als de Weense Burggarten

De Eight & Bob Annicke 5 is geïnspireerd op de prachtige Burggarten in Wenen, de voormalige hoftuin van de Oostenrijks-Hongaarse monarchie, met zijn palmenhuis. Het boeket van deze buitengewone geur neemt ons mee terug naar de Weense wereld van de jaren 1930, toen burgers het prachtige terrein al mochten betreden, omringd door twee geliefden: De parfumeur Albert Fouquet en zijn geliefde Annicke.

De vijfde geur in Eight & Bob 's Annicke designer parfum serie is, net als de andere geuren in de collectie, een geschenk van de aristocraat Fouquet aan zijn geliefde: hij vereeuwigde de meest betoverende momenten toen ze elkaar ontmoetten in het hart van Parijs en Wenen. Eight & Bob gaf zijn recepten in 2018/2019 opnieuw uit als eerbetoon aan de parfumeur die in 1939 tragisch om het leven kwam.

Vier series geuren weerspiegelden al de meest ontroerende plekken van zijn rendez-vous: Schloss Schönbrunn, de Jardin du Luxembourg, Claude Monet's Giverny en het Bois de Boulogne. Eight & Bob Annicke 5 neemt ons nu mee naar de mysterieuze wereld van de Burggarten, waar de Wener zich voor het eerst kon vergapen aan palmbomen, tropische planten en vlinders. Zijn ontmoeting wordt weerspiegeld in een zondige topnoot van bergamot, lelietje-van-dalen en rum, een hart van honing, pruim en Arabische amber en een bed van geuren die niet zoeter kunnen zijn: Vanille- en karamelsmaken draaien rond patchoeli en laten een verleidelijk geurspoor achter.

Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten