Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Annicke 5

De geur +

Eight & Bob Annicke 5: Een vrouwengeur, prachtig en oosters zoals de Weense Burggarten.

Geïnspireerd door de prachtige Weense Burggarten, de voormalige hoftuin van de keizerlijke en koninklijke monarchie, met zijn palmenhuis, is Eight & Bob Annicke 5. Het boeket van dit buitengewone parfum brengt ons terug naar de Weense wereld van de jaren '30, toen de burgers al op het prachtige terrein mochten komen, temidden van hen twee geliefden: De parfumeur Albert Fouquet en zijn geliefde, Annicke.

Het vijfde parfum in de Annicke design parfumreeks van Eight & Bob is, net als de andere geuren in de collectie, een geschenk van de aristocraat Fouquet aan zijn geliefde: hij vereeuwigde er de meest betoverende momenten in toen ze elkaar ontmoetten, in het midden van Parijs en Wenen. Eight & Bob heeft zijn formules in 2018/2019 opnieuw gelanceerd als eerbetoon aan de parfumeur die in 1939 op tragische wijze is overleden.

Vier reeksen geuren weerspiegelden al de meest ontroerende plaatsen van zijn Rendez-Vous: het paleis Schönbrunn, de Jardin du Luxembourg, Claude Monet's Giverny en het Bois de Boulogne. Eight & Bob Annicke 5 neemt ons nu mee naar de mysterieuze wereld van de Burggarten, waar de Weners zich voor het eerst konden verwonderen over palmen, tropische planten en vlinders. Zijn ontmoeting wordt weerspiegeld in een zondige topnoot van bergamot, lelietjes-van-dalen en rum, een hart van honing, pruim en Arabische amber en een geurbed dat niet mooier kan zijn: Vanille- en karamelaroma's slingeren zich rond de patchoeli om een betoverend geurspoor achter te laten.

Kopnoten:
Bergamot
Lelietje-van-dalen
rum
Hartnoten:
Honing
Pruim
Ambre 84-akkoord
Basisnoten:
vanille
karamel
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten