Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Mémoires de Mustique

De geur +

Eight & Bob Mémoires de Mustique: Een eerbetoon aan het Caribische eiland Grenadine uit de privégeurencollectie van Albert Fouquet

De heerlijke droom van gouden stranden, Caribische zon, weelderige bloemen en de fruitige, kruidige smaken van dit decor: Eight & Bob Mémoires de Mustique belichaamt deze droom. Het recept voor dit buitengewone, zonovergoten uniseks boeket, dat in 2016 opnieuw werd uitgebracht door Eight & Bob, gaat naar verluidt rechtstreeks terug op Albert Fouquet, wiens formules en flacons in 2012 door zijn erfgenamen opnieuw werden bewerkt.

Het privéparfum van de aristocraat en parfumeur, die in 1939 overleed, werd gecreëerd tijdens een van zijn diplomatieke reizen en portretteert het eiland Mustique als een magisch eiland waar bloemenbossen, bossen en schaduwrijke rotsen een liaison vormen met het avondlicht van de zonsondergang. De onmiskenbare geur op het eiland Mustique, een van de meest betoverende eilanden in de archipel van St Vincent en de Grenadines, wordt gekenmerkt door de bittere sinaasappel, die ook wordt gebruikt om de lokale Curaçaose likeur te maken. De fascinerende, bitterzoete smaken zijn drievoudig verwerkt in de topnoot van Eight & Bob Mémoires de Mustique: Als bergamotnoot van de schil van de bittere sinaasappel, als bloesemneroli en als petitgrain van de bladeren. Het hart van de geur combineert oranjebloesem in een levendige liaison met Arabische jasmijn en fruitig-bloemige osmanthus absolu, voordat het tot rust komt op een bed van ambergris en kostbare houtsoorten, omlijst door elegante boventonen van witte muskus.

Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten