Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Mémoires de Mustique

uitverkocht producten +

De geur +

Eight & Bob Mémoires de Mustique: Een eerbetoon aan het Caribische eiland Grenadine uit de privé-geurverzameling van Albert Fouquet.

De prachtige droom van gouden stranden, Caribische zon, weelderige bloemen en de fruitige en kruidige aroma's van dit decor: Het is opgenomen in Eight & Bob Mémoires de Mustique. De formule van dit uitzonderlijke, zonovergoten uniseks boeket, dat in 2016 opnieuw werd uitgegeven door Eight & Bob, zou rechtstreeks teruggaan naar Albert Fouquet, wiens formules en flessen in 2012 door zijn erfgenamen werden gerestaureerd.

De privégeur van de edelman en de parfumeur, die in 1939 stierf, werd gecreëerd tijdens een van zijn diplomatieke reizen en stelt het eiland Mustique voor als een magisch eiland waar bloembossen, bossen en schaduwrijke rotsen een verbinding vormen met het avondlicht van de zonsondergang. De onmiskenbare geur op het eiland Mustique, een van de mooiste eilanden van de archipel van St. Vincent en de Grenadines, wordt gedomineerd door de bittere sinaasappel, die ook wordt gebruikt om de inheemse Curaçaose likeur te maken. De fascinerende, bitterzoete aroma's komen in de topnoot van Eight & Bob Mémoires de Mustique drievoudig voor: Als een bergamotnoot van de schillen van de bittere sinaasappel, als bloemige neroli en als petitgrain van de bladeren. Zonnig gekust, het hart van de oranjebloesem combineert een levendige verbinding met Arabische jasmijn en fruitige-bloemige osmanthus absolute om een bed van ambergrijs en kostbare houtsoorten, omlijst door edele boventonen van witte muskus te ontmoeten.

Kopnoten:
Bergamot
Neroli
Petitgrain
Hartnoten:
jasmijn-sambac
Sinaasappelbloesem
Osmanthus
Basisnoten:
Amber
edelhoutsoorten
witte muskus
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten