Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Agneta

De geur +

Eight & Bob Agneta - de kostbare geur van vrijhei

Eight & Bob Agneta is een extrait de parfum voor mannen en vrouwen uit 2022. De exclusieve geur combineert veel contrasten, het is verleidelijk maar altijd draagbaar, kruidig maar ook fris. Het parfum straalt grote elegantie uit en liefde voor een stijlvol, plezierig leven.

Het begint met een kruidige, levendige geur van bergamot, peper, nootmuskaat en kardemom. Wierook voegt een mysterieuze laag toe aan het parfum. In de hartnoot mengen koffie en wierook zich tot een verslavende geur. Hout, sandelhout, muskus en amber sluiten de geur af op een uiterst elegante, zeer kalme en evenwichtige manier. Het spoor van de geur is duidelijk waarneembaar, maar nooit opdringerig. Het mysterieuze aura is verslavend en aantrekkelijk, maar blijft altijd vol elegantie en stijl. De levensduur is bovengemiddeld. Eight & Bob Agneta is geschikt voor de koudere seizoenen en avonden, maar geeft ook net dat beetje extra in je vrije tijd of op kantoor.

Eight & Bob Agneta wordt geleverd in een elegante fles van zwaar glas. De cilindrische vorm straalt klasse uit, de zwart-wit gemarmerde decoratie noblesse. De gouden vloeistof lijkt amberkleurig, wat een deel van het karakter van de geur weergeeft. Het zwarte reliëfetiket toont de individualiteit van dit uitzonderlijke parfum. De naam van het parfum staat erop in gouden letters. De spraykop en de dop zijn ook goudkleurig, wat perfect past bij deze elegante, stijlvolle geur.

Eight & Bob heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot Albert Fouquet. Deze Franse aristocraat creëerde een geur uit pure passie en plezier. Bij toeval ontmoette Fouquet de jonge John F. Kennedy, die dol was op het parfum en het in de VS verspreidde. Fouquet stierf vroeg in een auto-ongeluk, zijn bediende Philippe zette de productie voort, maar moest vluchten voor de Nazi's. De recepten doken weer op na de Tweede Wereldoorlog. Sinds 2012 laat het parfumhuis de oude geuren herleven, maar creëert het ook nieuwe, zoals Eight & Bob Agneta. Het huis behoudt altijd een tijdloze elegantie in zijn geuren, die worden gecreëerd door meester-ambachtslieden.

De reclamecampagne voor Eight & Bob Agneta toont de fles die schuin tussen droog hout ligt. De fles schittert als een schat. Het hout weerspiegelt de donkere amberkleur. Het beeld straalt een mysterieuze warmte en aantrekkingskracht uit, die het parfum olfactorisch vertaalt. Net als de afbeelding blijft het parfum altijd nobel, wordt het nooit onfatsoenlijk of opdringerig, maar geeft het gewoon een elegante, mysterieuze kracht af.

Kopnoten:
Bergamot
Peper
Muskaat
Wierook
Kardemom
Hartnoten:
Koffie
Wierook
Basisnoten:
hout
Sandelhout
muskus
Amber
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten