Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-52%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Annicke 1

De geur +

Eight & Bob Annicke 1: Een sensuele bloemige designgeur, zo delicaat als de aanraking van witte bloemen op een lentemorgen in de tuinen van paleis Schönbrunn

Zo zacht als de tedere aanraking van verse lelietjes-van-dalen, omhuld door stralende jasmijnbloesems en witte muskusaroma's die in de lentebries door een kasteeltuin waaien: zo openbaart Eight & Bob Annicke 1 zich. De eerste geur in de Annicke parfumreeks van het Eight & Bob parfumlabel herinnert aan het verhaal van verleiding tussen de componist Albert Fouquet, een Parijse aristocraat en parfumeur, en zijn geliefde, de Oostenrijkse Annicke, tijdens de hoogtijdagen van de jaren 1930 - een liaison die plaatsvond in de meest betoverende omgevingen, waaronder beroemde tuinen in Wenen en Parijs. Albert droeg bij elk rendez-vous een parfum op dat hij voor Annicke had samengesteld. Nadat zijn geurformules lang verloren waren gegaan, werden ze in 2018/2019 opnieuw opgevoerd door Eight & Bob als een eerbetoon aan de gepassioneerde liefde van de levensgenieter die tragisch stierf in 1939.

Zes vrouwengeuren vangen de meest ontroerende momenten van dit liefdesverhaal: In Eight & Bob Annicke 1 zijn het de tuinen van paleis Schönbrunn. Maria Theresa en keizerin Sisi wandelden vaak door de barokke tuinen van het zomerverblijf van de Habsburgers. Eight & Bob Annicke 1 vangt de betoverende schoonheid van de legendarische Annicke tegen deze indrukwekkende achtergrond: Met verleidelijke topnoten van pioenroos, klimop en mandarijn, een verleidelijk bloemenhart van cyclaam, lelietje-van-dalen en jasmijn en een zachte basis van drijfhout en witte muskus.

Kopnoten:
Klimop
Mandarijn
Pinksterroos
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Cyclamen
Basisnoten:
drijfhout
witte muskus
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten