Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Annicke 6

uitverkocht producten +

De geur +

Pure elegantie voor de dame van de wereld

De Eau de Parfum Spray Eight & Bob Annicke 6 werd voor het eerst gelanceerd tussen 1938 en 1939. In 2019 werd het opnieuw gelanceerd, waarbij de nieuwe parfumeurs zich strikt aan het recept van Albert Fouquet hielden, maar het aan de moderne normen aanpasten.

De Eau de Parfum Spray Eight & Bob Annicke 6 heeft topnoten van bergamot, Szechuan peper en kruidnagel. Het gaat verder in de hartnoot met rozen, kaneel en het geselecteerde Ambre 84-akkoord. De basis bestaat uit labdanum, benzoë en sandelhout. Het resultaat is een klassieke, zeer elegante, vrouwelijke, volwassen en uiterst exclusieve aanwezigheid met een bovengemiddelde duurzaamheid en een aangename sillage.

De geur van Eight & Bob Annicke 6 is iets heel bijzonders, ver van de mainstream en toch heerlijk geschikt voor dagelijks gebruik. Want het Eau de Parfum kan net zo goed in de vrije tijd als 's avonds of op het werk worden gedragen. Vooral op koele dagen en avonden scoort Eight & Bob Annicke 6 met zijn draagbaarheid. Het Eau de Parfum is precies goed voor alle dames die op zoek zijn naar iets bijzonders, maar die zich niet willen belasten met uitputtende creaties. Met zijn betoverende schoonheid en de uitmuntende tijdloze elegantie inspireert Eight & Bob Annicke 6 steeds weer.

Kopnoten:
Szechuanpeper
Bergamot
tuinanjer
Hartnoten:
Roos
Kaneel
Ambre 84-akkoord
Basisnoten:
Sandelhout
Labdanum
Benzoë
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten