Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Eight & Bob Annicke 3

uitverkocht producten +

De geur +

Eight & Bob Annicke 3: Een betoverend en levendig parfum geïnspireerd op de Giverny-tuin van Claude Monet in de buurt van Parijs.

Betoverend als de prachtige tuinen van de impressionistische Claude Monet in Giverny bij Parijs: zo viert de vrouwengeur Eight & Bob Annicke 3 de natuur met haar spel van licht en schaduw. Dit derde van de zes geuren uit de Annicke-parfumreeks van Eight & Bob herinnert ook aan de verleiding tussen de componist, de aristocraat en parfumeur Albert Fouquet, en zijn geliefde Annicke in 1937 - een liefde die vele plaatsen kende, waaronder de meest betoverende tuinen van Parijs en Wenen. Fouquet vereeuwigde zijn liaison in een reeks geuren die in 2018 opnieuw werden uitgebracht op Eight & Bob als eerbetoon aan de gepassioneerde liefde van de parfumeur die in 1939 op tragische wijze overleed.

Zes vrouwengeuren leggen de meest ontroerende momenten van het liefdesverhaal tussen Annicke en Albert vast: Eight & Bob Annicke 1 de tuinen van het paleis Schönbrunn, Annicke 2 de pracht en praal van de Jardin du Luxembourg en Eight & Bob Annicke 3 de betoverende schoonheid van de legendarische geliefde voor de elegantie van de tuin van Claude Monet in Giverny. De betoverende chypre geur opent fruitig-fris met bergamot en mandarijn, omlijst door rode bessen, om onder te dompelen in een prachtig bloemenboeket van jasmijn, witte roos en gardenia. Luxueuze akkoorden van meringue, sandelhout en cashmeran in de basis laten een romige elegante geur achter.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
rode bessen
Hartnoten:
Gardenia
Jasmijn
witte roos
Basisnoten:
Meringue
cashmeran
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten