Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Agua de Amor Amor

uitverkocht producten +

De geur +

Cacharel Agua de Amor Amor - bloemige nuances en tropische levensvreugde

Cacharel Agua de Amor Amor is een geur voor dames. Het werd gelanceerd in 2018 en behoort tot de zoete en fruitige geurfamilie.

Al in de topnoot verleidt het met zijn bloemige nuances: jasmijn en lelietjes-van-dalen creëren een delicate sluier, die opgaat in een samenstelling van citrusvruchten en zwarte bessen, terwijl de rum absoluut in de basisnoot de geur een goed gedoseerde taartnoot geeft. Kokoswater onderstreept de bloemige zoetheid met een subtiele tropische noot.

Cacharel Agua de Amor Amor is van matige sillage en duurzaamheid. Het is het samenspel van zoete, citroenachtige en alleen maar getinte taartnoten dat deze geur zo interessant maakt.Cacharel Agua de Amor Amor is een allrounder die de drager ervan er in elke situatie goed doet uitzien. De geur is net zo geschikt op kantoor als in de vrije tijd. Het is de bloemrijke lichtheid die het de favoriete geur maakt voor veel dragers tijdens het warme seizoen - en absolute fans dragen het natuurlijk het hele jaar door! Deze geur werd gecreëerd als een soort cocktail - een stimulerende fantasie van de zonovergoten tropische rijken. Cacharel Agua de Amor Amor maakt deel uit van de beperkte Fiesta Cuba Collectie. Cacharel Agua de Amor Amor is de ideale geur om een levenshouding van lichtheid te creëren.

Kopnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
citrusvruchten
Zware Aalbessen
Basisnoten:
kokoswater
rum-absolue
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten