Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-63%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Love is er helemaal omheen: Cacharel Amor Amor viert niets dan het grootste gevoel in de wereld: liefde.

De fruitige, bloemige geur is de reukachtige ode aan de grote gevoelens: in liefde, liefde, liefde, passie en toewijding.

Amor Amor Amor belichaamt de prachtige eerste momenten van een nieuwe liefde, wanneer je het gevoel hebt dat je het hele universum wilt omarmen.

Cacharel Amor Amor goedkoop kopen

De geur +

Jong fruitig fruitig parfum voor vrouwen - De geurbelevenis van Cacharel Amor Amor Amor Amor Amor

Cacharel Amor Cupido werd gemaakt voor jonge vrouwen op zoek naar een liefdesavontuur. Het is een combinatie van fruitige en bloemige nuances, die een speelse en tegelijkertijd verleidelijke geur voortbrengen.

Het boeket opent met noten van licht roze pompelmoes, mandarijn en verfrissend fruitige oranje en bergamot. Zwarte bes en cassia ronden de boventoon af. In het hart ronden zoete abrikozen de fruitcocktail af en worden aangevuld door een zee van bloemen. Natuurlijk mag de roos als teken van liefde natuurlijk niet ontbreken en de rode kleur ervan past ook perfect bij de fles Cupido Cupido Cupido. Verder worden lelies, lelie van het dal en een speciale soort jasmijn toegevoegd. De Malati-bloem is een Indonesisch type jasmijn met een bijzonder intense geur. De basis van het parfum bestaat uit amber, tonkabonen, muskus, Virginia cederhout en vanillehout. Dit maakt het zeer warm en intens, zodat het zorgt voor een goede balans aan de lichtstart.

Andere dan veel bloemen Amor Cupido behoudt zijn levendig en fruitig karakter en is daarom gemakkelijk te dragen in het dagelijks leven. Dit is een moderne en jonge compositie omgeven door de klassieke rozen- en oosterse bloemaccordeons, die vanaf zijn debuut in 2003 tot op de dag van vandaag hun relevantie niet heeft verloren.

Kopnoten:
Bergamot
kassia
Mandarijn
Sinaasappel
Grapefruit
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Abrikoos
Jasmijn
Lelie
Roos
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Amber
muskus
Tonkaboon
vanille
Ceder
Parfumeur:
Laurent Bruyère, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cacharel Amor Amor met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Whicive66
Amor Amor Cacharel

Een zeer aangename geur. Al sinds jaren mijn dagelijks parfum. Deze eau de toilette heeft me meteen overtuigd en het blijft voor mij de nummer 1 geur!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten