Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-68%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Lou Lou

De geur +

De verleidelijke vrouwengeur Cacharel Lou Lou

Wie op zoek is naar een frisse en bloemige voorjaarsgeur moet kiezen voor het Cacharel Lou Lou eau de parfum. Deze elegante geur voor vrouwen is inspirerend en verkwikkend. Zoete en bloemige elementen domineren de topnoten. Viooltjes, kaneel en anijs zijn hier merkbaar. Cassis, pruimenaroma's, lelies, jasmijn en mimosa zijn ook aanwezig.

Terwijl het hele parfum wordt ondersteund door muskus, komen sandelhout, wierook en vanille naar voren in de basisnoten. Ze geven het eau de parfum zijn nobele en mysterieuze karakter. Frisse en fruitige essences komen vervolgens naar voren in de hartnoot. Oranjebloesem, heliotroop, sering en exotische ylang ylang geven de geur dat beetje extra. Wortelaroma's voegen een licht kruidig element toe.

Over het geheel genomen is Cacharel Lou Lou een oriëntaalse en sensuele geur voor vrouwen die een echte klassieker is geworden. Het eau de parfum werd in 1987 gelanceerd en werd al snel een van de meest gewilde vrouwengeuren van de jaren tachtig. Het geheim van het succes van Cacharel Lou Lou ligt misschien wel in de essences van de tiarebloem, die de verleidelijke en mysterieuze toets van het eau de parfum benadrukken.

Daarnaast creëert Cacharel Lou Lou een succesvolle en veelzijdige mix van fruitige, frisse, bloemige en licht kruidige elementen. Dit zorgt ervoor dat de damesgeur bij veel verschillende gelegenheden en gelegenheden gedragen kan worden. Ontdek de klassieke damesgeur die iedereen betovert met zijn sensuele, oriëntaalse en verleidelijke aroma's.

Parfümeur:
Jean Guichard
Jaar van uitgave:
1987

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cacharel Lou Lou met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Felainum
zware geur maat zeer aangenaam!

Ik kan iedereen dit product aanbevelen. Blijft lang fris en is toch ook intensief. Voor de licht geïrriteerde huid is de geur minder geschikt. Ik gebruik hem al 25 jaar en ben nog steeds niet verveeld.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten