Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Lou Lou

De geur +

De verleidelijke vrouwengeur Cacharel Lou Lou Lou Lou Lou Lou Lou Lou Lou.

Whoever is op zoek naar een frisse en bloemrijke lentegeur moet kiezen voor de Eau de Parfüm Cacharel Lou Lou Lou. Deze elegante vrouwengeur is inspirerend en opwekkend. Zoete en bloemrijke elementen domineren de boventoon. Hier zijn viooltjes, kaneel en anijs te zien. Cassis, pruimenaroma' s, lelies, jasmijnen en mimosa's komen ook voor.

Hoewel het hele parfum is geprimed met musk, komt sandelhout, wierook en vanille in de basisnoot naar voren. Zij geven de Eau de Parfüm zijn nobele en mysterieuze karakter. Frisse en fruitige essences komen in de hartnoot tot hun recht. Oranjebloesem, heliotroop, lila en exotische ylang ylang ylang ylang geven de geur die iets zeker maakt. Bij wortelaroma's wordt er een licht kruidig element aan toegevoegd.

Alles bij elkaar genomen is Cacharel Lou Lou Lou Lou een oosterse en sensuele vrouwengeur die een echte klassieker is geworden. De Eau de Parfüm werd gelanceerd in 1987 en werd al snel een van de meest gewilde vrouwengeurtjes van de jaren tachtig. Het geheim van het succes van Cacharel Lou Lou Lou ligt wellicht in de essences van de Tiarebloesem, die de verleidelijke en mysterieuze toets van het eau de parfum onderstrepen.

Bovendien creëert Cacharel Lou Lou Lou een succesvolle en veelzijdige mix van fruitige, frisse, bloemige en licht kruidige elementen. Dit zorgt ervoor dat de vrouwengeur bij veel verschillende gelegenheden en gelegenheden kan gedragen worden. Ontdek de klassieke vrouwengeur met zijn sensuele, sensuele, oriale en verleidelijke smaken everyon.

Kopnoten:
Anijs
Viooltje
Kaneel
kassia
Pruim
Iris
Lelie
Mimosa
Jasmijn
Hartnoten:
Tuberoos
Iriswortel
Ylang Ylang
Heliotroop
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Benzoë
vanille
Wierook
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Jean Guichard
Jaar van uitgave:
1987

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cacharel Lou Lou met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Felainum
zware geur maat zeer aangenaam!

Ik kan iedereen dit product aanbevelen. Blijft lang fris en is toch ook intensief. Voor de licht geïrriteerde huid is de geur minder geschikt. Ik gebruik hem al 25 jaar en ben nog steeds niet verveeld.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten