Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Yes I Am Delicious

De geur +

Cacharel Yes I Am Delicious Heerlijk, vertederend en humoristisc

Het eau de parfum Cacharel Yes I Am Delicious verleidt sinds 2022 neuzen met een prachtige geur van chocolade en noten. Dit is echter geen pure chocolade- en notengeur; fruit en bloemen geven het parfum een veelzijdig karakter zodat het niet te zoet en zwaar is, zelfs in de zomer.

Mandarijn opent de geur samen met cacao en een vleugje kardemom. Jasmijn en oranjebloesem vormen de bloemige hartnoot, terwijl chocolade en hazelnoot steeds prominenter worden in de basisnoot. Sandelhout rondt de basis af met zijn warme, houtachtige noten. Cacharel Yes I Am Delicious is ongetwijfeld een heerlijke geur die goed humeur verspreidt met een knipoog en past bij vrouwen die houden van de zoete geur van chocolade en hazelnoot.

De flacon van Cacharel Yes I Am Delicious toont ook een humoristische kant. Het is ontworpen in de vorm van een lippenstift, met op de dop, d.w.z. het glazen omhulsel, het patroon van een reep chocolade. De naam van de serie "Yes I am" is in cursief gegraveerd op de gouden rand van de hals van de fles. De spuitkop heeft de vorm van een lippenstift in een chocoladebruine kleur. Dit ontwerp combineert de chocoladeachtige geur met de bloemige, vrouwelijke noten van jasmijn en oranjebloesem.

Alexis Grugeon besloot op negenjarige leeftijd dat parfum zijn levensroeping zou worden. In tegenstelling tot de kinderdromen van anderen, is die van hem werkelijkheid geworden. De jonge parfumeur werkt voor de geur- en smaakfabrikant Firmenich op de afdeling in New York. Hij houdt ervan om ongewone contrasten in geuren te creëren en ze te mengen. Cacharel Yes I Am Delicious is daar een prachtig voorbeeld van, omdat hij de bekende noot van chocolade en notencrème overlapt met fruitige, bloemige noten. Dit geeft de geur een vrolijker, opgewekter karakter. Naast Cacharel heeft Grugeon ook gewerkt voor onder andere Ariane Grande, Lancôme en Amouage.

De reclamefoto's voor de Cacharel Yes I Am Delicious campagne tonen verschillende beelden die altijd een zekere sereniteit uitstralen dankzij hun gedempte bruine kleur. Naast de fles tonen ze chocolade, jasmijn en sinaasappelbloesem en gesneden groene mandarijnen. Op één foto zien we chocolade bitterkoekjes, op een andere ligt de fles op een gouden dienblad. Ernaast liggen gouden ringen, een ketting en een briefje met de woorden: "Proef de kracht van zelfliefde". Met zijn warme karakter geeft het parfum ongetwijfeld veel (zelf)liefde.

Kopnoten:
groene mandarijn
Kardemom
Cacao
Hartnoten:
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
chocolade
Sandelhout
hazelnoot
Parfumeur:
Alexis Grugeon
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten