Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel pour l'Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Cacharel pour l'Homme, de kruidig-houtachtige geur voor mannen

Het parfum Cacharel pour l'Homme van L'Oreal is een klassiek mannenparfum. Het is al sinds 1981 erg populair. Het is er duidelijk in geslaagd om een pittige, kruidige geur voor mannen te creëren die toch uiterst subtiel en elegant is. De basisindruk is kruidig en houtachtig.

De topnoot opent echter de geurbeleving met bergamot, lavendel, citroen en scharlei. Het is fris, levendig en uiterst subtiel. De hartnoot is nog bloemiger. Duidelijke hints van cyclamen, tuinanjer, roosgeranium, jasmijn, ylang ylang en zelfs lelietjes-van-dalen ontvouwen zich in de neus.

De basisnoot ten slotte vormt de solide basis waarop deze elegante geur rust. Hier vind je precies de noten die je verwacht te vinden in een parfum voor mannen. Dit zijn natuurlijk muskus, eikenmos, sandelhout en cederhout. Deze potpourri wordt aangevuld door amber, spar en vetiver.

Over het geheel genomen leeft het parfum Cacharel pour l'Homme van L'Oreal van zijn duidelijk kruidig-houtachtige oriëntatie, zonder ook maar enigszins onhandig of zelfs opdringerig over te komen. Men kan met een gerust hart spreken van een parfum voor de gecultiveerde man van de wereld - een parfum voor een heer.

Parfümeur:
Gerard Goupy
Jaar van uitgave:
1981

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten