Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel pour l'Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Homme, de kruidige houtige mannengeur van Hacharel giet l. Homme

Het parfum Cacharel giet l? Hommevan L? Oreal is een klassieke mannengeur. Sinds 1981 is het land erg populair. Vanzelfsprekend is het gelukt om voor mannen een robuuste, kruidige geur te creëren die toch uiterst subtiel en elegant is. De basisindruk is spicy-woodie.

De topnoot opent de geurbeleving met bergamot, lavendel, citroen en muskatel salie. Deze ziet er fris, levendig en uiterst subtiel uit. In de hartnoot wordt het zelfs bloemrijk. Significante hints klanken van cyclamen, anjer, rozen geranium, jasmijn, ylang ylang ylang ylang ylang en zelfs lelie van het dal ontvouwen zich in de neus.

De basisnoot ten slotte biedt de stevige basis waarop deze elegante geurstructuur rust. Hier vindt u precies de notities die u zou verwachten in het parfum van een mannen. Dit omvat natuurlijk ook muskus, eikenmos, sandelhout en cederhout. Daarnaast is deze potpourri verfijnd door Amber, fir en vetiver.

Alle in totaal, de geur Cacharel giet l? Homme by L? Oreal leeft van zijn uitgesproken kruidige, houtachtige oriëntatie, zonder enigszins onhandig of zelfs opdringerig over te komen. Men kan vol vertrouwen spreken van een parfum voor de gecultiveerde man van de wereld - een parfum voor een heer.

Kopnoten:
Bergamot
Lavendel
Scharlei
Citroen
Hartnoten:
Cyclamen
tuinanjer
Geranium
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Sandelhout
Den
Vetiver
Ceder
Parfumeur:
Gerard Goupy
Jaar van uitgave:
1981

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten