Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Noa is een doorgedreven vrouwelijke geur die de natuurlijke sensualiteit van elke vrouw benadrukt.

De Franse meester Olivier Cresp is erin geslaagd om een bloemige poedersamenstelling te maken, zachter en zachter dan wattenwol, dus lichter en harmonieuzer dan bijna elk ander parfum.

In het kort: Een tijdloze eerbetoon aan de eeuwige kracht van witheid.

Cacharel Noa goedkoop kopen

De geur +

Cacharel's Noa opent voor ons de magische wereld van geuren.

Cacharel Noa opent een hemelse vrouwelijke geur met dat bepaalde iets. De geur brengt de absolute zuiverheid, de natuurlijkheid, een innerlijke kalmte, een gewichtloze lichtheid, vrede, wijsheid, harmonie en de zachtheid van vrouwelijkheid. Met een mysterieus, helder en fris karakter straalt de geur een helder bloemig boeket uit dat een stralende sensualiteit uitstraalt, zacht en zacht strelen. Noa is een fascinerende geur voor vrouwen die je inspireert en stimuleert om in jezelf in te gaan, kracht te verwerven, je innerlijk evenwicht te vinden en jezelf te ontwikkelen.

De geur opent met een verfrissende natuurlijkheid van groene korianderbladeren in de topnoot, die een prachtige tint geeft aan de snel opstijgende bloemenaroma's van de witte pioenroos, in combinatie met kruidige nuances van peper in de hartnoot. In de basisnoot geeft witte muskus een zachte, romige basis aan de bloemige noten en de geur een zoete lichtheid en mooie sensualiteit.

De basis wordt aangevuld met smaak van koffiebonen, wierook en geurige benzoïne, die de geur op elegante wijze afronden en haar warmte, harmonie en een inspirerende toets van mysterie en spiritualiteit geven. Noa van Cacharel is een tijdloos parfum. Als een katoenen zachte cocon, houdt hij zich gewichteloos vast aan de vrouw en straalt een stralende, vol positieve energie uit naar haar geest. Het parfum accentueert de "edele parel" die verborgen is in elke vrouw

.
Kopnoten:
Perzik
Groene Accenten
Freesia
Pruim
Pinksterroos
muskus
Hartnoten:
Lelie
Roos
Lelietje-van-dalen
Ylang Ylang
groen gras
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
vanille
Wierook
Tonkaboon
Koriander
Koffie
Sandelhout
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
1998

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cacharel Noa met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dickclonsund
Saaie fles maar heerlijke geur!

Hoewel ik de fles niet zo mooi vindt, is het geurtje superlekker! Had een testertje in de winkel gekrgen maar vnd hem in de winkel wel erg duurrrr…. Bij easycosmetic gelukkig een heel stuk goedkoper!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten