Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Yes I Am Fabulous

De geur +

Cacharel Yes I Am Fabulous: Zo'n fantastische geur

De derde "Yes I Am" geur, Cacharel Yes I Am Fabulous, wordt eind april 2020 uitgebracht. "Yes, I am fabulous" is een fruitige en zoete geur gecreëerd door Honorine Blanc.

Ze gebruikt fruitige en aromatische bramen voor de topnoot, die ze mengt met de solist van de hartnoot, paarse heliotroop. De basis bestaat ook uit één akkoord, maar is bijzonder complex. Dit komt omdat hazelnootmelk zacht, zoet, romig is, naar noten ruikt en zelden als bestanddeel wordt gebruikt. Ondanks het feit dat Cacharel Yes I Am Fabulous maar drie akkoorden heeft, is de levensduur van het Eau de Parfum ruim bovengemiddeld. De sillage is wat meer ingetogen, maar nog steeds duidelijk waarneembaar.

Cacharel Yes I Am Fabulous is een geur die specifiek gericht is op vrouwen die van zoete parfums houden. De fantastische aanwezigheid van de geur is echter niet speels en meisjesachtig, het is volwassen, sexy, sensueel en inspireert door zijn draagbaarheid. Cacharel Yes I Am Fabulous is perfect voor iedereen die iets speciaals wil dragen en zich gewoon altijd fantastisch wil voelen. Niet alleen als aanvulling op de andere twee geuren uit de Yes I Am collectie.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Honorine Blanc
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten