Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-19%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Yes I Am Bloom Up!

De geur +

De frisse verleiding van Cacharel Yes I Am Bloom Up!

Een fruitig-zoete topnoot van sappige groene mandarijn en zonovergoten aardbei opent deze verfijnde damesgeur. Een sensueel, licht boeket van oranjebloesem en pioenroos ontvouwt zich in de hartnoot. De basisnoot van benzoë en patchoeli rondt de exquise geur vakkundig af en geeft het een balsamico zoetheid en verleidelijke intensiteit.

Cacharel Yes I Am Bloom Up! trekt niet alleen alle ogen met zijn adembenemende samenstelling, maar ook met zijn buitengewone flaconontwerp. De hoogwaardige flacon van zwaar glas bekoort door zijn unieke vorm en felrode kleur. Het ontwerp doet denken aan een lippenstift, waarbij de flacon de behuizing voorstelt en de spraykop de eigenlijke lippenstift. De fles heeft een cilindrische vorm, die een echte blikvanger wordt door de speciale "gewatteerde" look. De rode kleur is bijzonder intens in het bovenste gedeelte en vervaagt zachtjes naar een delicaat roze naar de onderkant toe. De gouden flessenhals met de gebogen gravure "Yes I Am" verfijnt het ontwerp, terwijl de felrode spuitkop nog een helder kleuraccent toevoegt.

Achter de verleidelijke Cacharel Yes I Am Bloom Up! zitten de twee parfumeurs Honorine Blanc en Alexis Grugeon.

Honorine Blanc werd geboren in Beiroet en studeerde in Parijs. Daar maakte ze voor het eerst kennis met de exclusieve wereld van de parfumerie. De jonge vrouw werd meteen verliefd op de fijne wereld van geuren en nam al snel de beslissing om van haar nieuwe passie haar beroep te maken. Ze volgde een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA en kreeg daarna een aanbod om te gaan werken onder meesterparfumeur Sophia Grojsman in New York City. Tot op de dag van vandaag woont en werkt ze in de Amerikaanse metropool. Tot haar bekendste klanten behoren talrijke grote merken zoals Gucci, Giorgio Armani, Escada, Vera Wang en Yves Saint Laurent.

Alexis Grugeon groeide op in een klein dorpje in het noorden van Frankrijk. Als kleine jongen voelde hij zich al magisch aangetrokken tot edele geuren en ontdekte op negenjarige leeftijd zelf de parfumerie tijdens een bezoek aan het parfummuseum in Grasse. Hij werd ook opgeleid aan het ISIPCA en werkte eerst in verschillende kleine parfumhuizen in Grasse voordat hij in 2007 bij Firmenich kwam werken. Daar creëerde hij verschillende geuren voor bekende namen als Amouage, Avon en Lancôme.

De Amerikaanse actrice Skai Jackson is binnengehaald als gezicht voor de reclamecampagne van de opwindende geur. De jonge vrouw belichaamt de jeugdige lichtvoetigheid en zelfverzekerde, moderne vrouwelijkheid die niet alleen kenmerkend is voor Cacharel Yes I Am Bloom Up!, maar ook staat voor het hele merk Cacharel. De korte commercial met snelle cuts en levendige muziek onderstreept het vrolijke, frisse karakter van de geur, terwijl de felrode outfit van de hoofdrolspeelster de flacon weerspiegelt.

Kopnoten:
Aardbei
groene mandarijn
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Pinksterroos
Basisnoten:
Benzoë
Patchoeli
Parfumeur:
Honorine Blanc, Alexis Grugeon
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten