Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cacharel Yes I Am

De geur +

Ja, ik ben

De geur van Cacharel Yes I Am is zoet en gourmand. De geur werd gelanceerd in 2018 en maakt indruk met zijn absoluut vrouwelijke aanwezigheid, die extreem lang blijft hangen en een duidelijke sillage heeft. Cacharel Yes I Am is gecreëerd door de twee parfumeurs Honorine Blanc en Christophe Raynaud en bestaat uit verrassend weinig ingrediënten.

Frambozen en mandarijnschil vormen de topnoot, terwijl de hartnoot wordt gedragen door gemberbloesem, gardenia, jasmijn en amber. De basis is ongewoon en excentriek. Sandelhout en kardemom zijn niet nieuw in geuren, maar de aroma's van warme melk zijn uiterst zeldzaam. Cacharel Yes I Am zit vol romige zoetheid, als een fijn dessert presenteert het een hele reeks smaken zonder plakkerig over te komen.

Hoewel speels en romantisch, is Cacharel Yes I Am geen meisjesachtige geur, het is gericht op vrouwen die zich absoluut bewust zijn van hun vrouwelijkheid en deze niet alleen accepteren, maar het zien als een kracht. De aroma's van mandarijnenschil en gemberbloesem voegen een subtiel wrange en kruidige noot toe aan de ongewone compositie. Het eau de parfum is voor vrouwen die hun sensualiteit met absoluut vertrouwen uitdragen.

Parfümeur:
Honorine Blanc, Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten