Bvlgari Aqva gieten Homme Atlantiqve, de aquatische frisse mannengeur.

Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve is een zeer speciale mannengeur, waarvan de samenstelling een uniek olfactorieel meesterwerk is. Met de geur van Atlantiqve uit de Aqva-collectie brengt Bvlgari een eerbetoon aan de Atlantische Oceaan. Aqva pour Homme Atlantiqve is een aromatische, tonische geur voor mannen die een krachtige frisheidsgolf uitstraalt.

Dit meesterwerk is gemaakt met de architectuur van een dubbele geur, met behulp van twee akkoorden die tegenover elkaar staan en elkaar wederzijds versterken. De geur pulseert met het "Sea Amber Chord" en contrasteert met het "Ocean Energy Chord". Het pulserende hart van de geur is marien Amber, dat voortkomt uit de diepten van de zee en een van de meest fascinerende geuren van parfumkunst is.

De gecreëerde "Sea Amber Amber Chord" geeft Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve met de geest van de Ambergris zijn signatuur en karakter, terwijl de edele houtnoten in dit akkoord een duidelijk mannelijke dimensie diep in de geur belichaamt. Het omgekeerde "Ocean Energy Chord" is een samensmelting van sterk waterige noten en natuurlijke sappige vruchten met aquatische noten die de geur de dynamische energie van de oceaanstromingen onder water geven.

De samenstelling van de geuren is samengesteld uit Siciliaanse citroen, bergamot uit Calabrië, aquatische noten en salie in de fruity, frisse topnoot. De dominante hartnoot combineert ambergris, marien noten en appel. In de sensueel warme, mannelijke basisnoot ontvouwen zich de aroma's van sandelhout, amberhout, patchoeli, balsamico benzoë en vetiver.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het parfum Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve straalt een unusual maritieme frisheid uit en brengt de energie, kracht, dynamiek en heldere diepte van de Atlantische Oceaan over die worden overgebracht naar de essentie van de geur. Een verkwikkend, aromatisch, tintelend en aantrekkelijk mannelijk parfum voor sportieve mannen die zich onderdompelen in de fascinatie van de levengevend oceaan.

Parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud ontwierp Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve

Achter de meesterlijk gecreëerde geurcompositie Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve staat de Franse parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud. De parfumeur van Grasse creëerde de mannengeur Aqva pour Homme Atlantiqve, een zeer ongebruikelijke parfumcompositie met een speciale reukstructuur. Zijn doel was een parfum te creëren dat de persoonlijkheid en kracht van de zee kenmerkt en de frisse energie van de oceaan uitstraalt. De geur moet het gevoel uitdrukken dat de mens krijgt als hij aan de oevers van de open zee staat, de veranderende en enorme kracht van het zeewater aantrekt en ziet hoe ver hij boven zijn eigen kracht uitstijgt. Bvlgari Aqva giet Homme Atlantiqve, het olfactorische werk van de kunstenaar, is uitstekend geslaagd.

Jacques Cavallier-Belletrud werd geboren in de stad Grasse, zoon van verschillende generaties parfumeurs, die al eeuwenlang wereldberoemd is vanwege zijn traditionele, hoge parfumkunstenkunst en fijne parfumproductie. Jacques Cavallier werkte al in parfumfabrieken in Grasse op 10 jarige leeftijd. Hij werd door zijn vader en grootvader opgeleid in parfumkunst en begon zijn carrière bij Charbot, Quest International en PFW Aroma Chemicals BV voor hij in 1990 bij het Zwitserse bedrijf Firmenich in dienst trad. Sinds 2012 is Jacques Cavallier-Belletrud de eigen parfumeur van Louis Vuitton.

Tijdens zijn carrière creëerde de parfumeur van Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve een aantal wereldberoemde, geweldige geuren en werkte hij samen met vele andere grote meesters en parfumeurs zoals Alberto Morillas, Olivier Cresp, Thierry Wasser en Harry Freemont. Zijn mooie en zeer populaire creaties zijn onder andere Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Sport (2012), Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat (2011) en Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu (2002 met Alberto Morillas).

Voor Bvlgari creëerde Jacques Cavallier-Belletrud de complete Aqva geurcollectie en vele andere fijne geuren, zoals de Bvlgari Le Gemme Men collectie (2016) of Bvlgari Eau Parfumée au Thé Noir (2015). In 2004 werd Jacques Cavallier-Belletrud bekroond met de Prix International du Parfum (voorheen Prix François Coty). Met Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve heeft hij een nieuw meesterwerk gemaakt.

Bvlgari Aqva gieten Homme Atlantiqve fles glinstert in diepblauw.

Het flesje van de Eau de Toilette Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve verschijnt in een nobel ontwerp, dat de essence van de oceaan origineel weergeeft. De sculpturaal vormgegeven glazen en metalen fles heeft de vorm van een steen die glad gewassen is en afgerond door de krachten van de zee aan de kust. Met

Aangemaakt in een puur, krachtig ontwerp, wijst het donkerblauwe glas naar de enorme diepten van de blauwe oceaan. De geur van het water in het binnenland schiet heen en weer als de golven van de zee en onderstreept het gevoel van de oceaan. De glazen flacon, die met licht speelt, geeft een glimp van de diepblauwe onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan en reflecteert tegelijkertijd de kijker. Het bovenste deel van de ronde fles van Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve glanst in een zilverkleurige roestvrijstalen glans.

Hoewel de naam van de geur op de voorkant van het glazen lichaam wordt weergegeven, is de merknaam Bvlgari op de achterkant van de fles gegraveerd in de luxe metalen kap. De metalen bovenrand van de ronde fles Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve is voorzien van een plat geïntegreerd sproeiapparaat, dat de geur zachtjes over de spuitmond op de achterkant van de fles drukt om een fijne spuitnevel te produceren.

Het glazen flesje van Bvlgari Aqva gieten Homme Atlantiqve in de 30 ml versie wordt aangeboden in een rechthoekige, flat flesvorm met spuitkop en schilferhoes. Het schijnt in het diepblauw van de Atlantische Oceaan en in de ronde flacons.

Spot voor Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve promoot maritieme beelden

De mannengeur Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve werd in maart 2017 gelanceerd door het Italiaanse modehuis uit Rome. De inspiratie voor deze prachtige Atlantische geur is de Atlantische Oceaan zelf, die een symbool is van kracht, macht, macht en leven. Een grenzeloze diepblauwe oceaan als hoogste symbool en geest van avontuur. In een indrukwekkend tv-spotje weerspiegelt de reclamecampagne de belichaming van de Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve man en zijn ervaring van de Atlantische Oceaan met al zijn fascinatie, dynamiek, enorme kracht, eindeloze uitgestrektheid en aquatische mariene frisheid.

Het gezicht van de reclamecampagne en hoofdrolspeler van de reclamefilm is het Amerikaanse model Justice Joslin uit Tennessee, die ook een acteur, voetballer, musicus, outdoor atleet en avonturier is. De charmante, aantrekkelijke atleet is als model al verschenen in tal van campagnes voor grote merken zoals Joop Homme Sport, Nautica Life Energy, Sportscraft Fashion en Massimo Dutti. De adembenemende foto's in foto en film werden op indrukwekkende wijze gerealiseerd door de Franse fotograaf Michel Sedan.

De tv-commercial toont de sportieve, avontuurlijke en aantrekkelijke Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve Mann (Justice Joslin) aan de rand van de kliffen met de neerstortende golven van de blauwe oceaan als hij kijkt in de eindeloze vlaktes van de oceaan. In uitdaging met de Atlantische Oceaan, springt het in het blauwe zeewater en duikt in de krachtige diepten van de zee.

In harmonie met de elementen en de intense dynamiek van de stromende golven van de zee, beweegt hij zwemmen en duiken, krachtig en atletisch door de haastige zee naar het land. Zelfs een dominant deel van de elementen ervaart hij de oceaan met al zijn krachten en fascinatie. Hij komt uit de verfrissende witte, wilde jicht van de branding op het rotsstrand en kijkt terug op de Atlantische Oceaan. Een productie die het karakter en de inspiratie van de geur Bvlgari Aqva giet Homme Atlantiqve-Bvlgari Aqva giet Homme Atlantiqve en de drager perfect vertegenwoordigt en tegelijkertijd de Atlantische Oceaan alle eer aandoet.