Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani No Limits Woman

De geur +

Bruno Banani No Limits De vrouw, de fruitige zoete vrouwengeur van Bruno Banani No Limits Vrouw

Bruno Banani No Limits Woman presenteert Bruno Banani zijn gelimiteerde oplage voor najaar 2016. Als u op zoek bent naar een ingehouden, zachte geur, zult u deze hier helaas niet vinden. No Limits is niet bang voor clichés, maar duwt ze zelfs naar boven: roze en dierenprint domineren de buitenverpakking, de slogan "Sexy & Dangerous" laat je meteen weten waar je met de geur in komt.

Bruno Banani No Limits Woman opent zijn boeket met aromatische studentenbloemen, ook wel goudsbloemen genoemd. Frisse mandarijn en fruitige zwarte bes zijn toegevoegd aan de topnoot. Jasmijn samba en cacaoboon in de hartnoot zorgen voor de nodige diepte. De basis van zoete framboos en vanille maken de geur onvergelijkbaar vrouwelijk en speels. Bruno Banani Het No Limits Woman is een van de geuren die geen enkele moderne, jonge vrouw in haar arsenaal mag missen.

Bruno Banani No Limits Woman - zeker geen geur voor een waardig diner, maar wel geschikt voor een bezoek aan de bistro of een avond in de club. De noten van de bessen maken er een zoete fruitbom van, afgerond met verse mandarijn en taart cacaoboon. Maar No Limits ziet er nooit suikerzoet uit - de verbinding is aangenaam om te ruiken en nog makkelijker te dragen. Het is de geur die vrouwen dragen wanneer alle ogen op hen gericht moeten zijn - sexy en gevaarlijk.

Kopnoten:
Mandarijn
Afrikaantje
Zware Aalbessen
Hartnoten:
jasmijn-sambac
cacaoboon
Basisnoten:
Frambozen
vanille
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten