Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Woman's Best

De geur +

Bruno Banani Woman's Best - een fruitige geur voor dames

Bruno Banani Woman's Best betovert met een aangenaam frisse, bloemige geur die gericht is op dames van alle leeftijden en zorgt voor een goed humeur en een interessant aroma voor elke gelegenheid.

Topnoten van sinaasappel, perzik en roze grapefruit geven het parfum zijn bijzonder fruitige aroma. Deze worden aangevuld met de hartnoten van perensorbet, granaatappelbloesem en roos, die de geur van de serie Bruno Banani Woman's Best een bijzonder fruitig aroma geven en het een ware ervaring voor de zintuigen maken. Tot slot wordt de geur geperfectioneerd door de basisnoten, bestaande uit een uitgelezen selectie van wilde bessen pannacotta en sandelhout. Dit geeft hem zijn ongewone touch.

Het is een geslaagde combinatie van frisse en fruitige geuren Bruno Banani die het Woman's Best een interessant en onvergelijkbaar parfum maken. De geur kan gedragen worden voor zowel privé gelegenheden zoals een gezellig diner als voor officiële evenementen en wekt de interesse van medemensen met zijn fruitige geur. Het onderstreept ook de vrouwelijke aura en helpt de goede stemming en het zelfvertrouwen van de drager te verhogen. Het is een andere succesvolle geur uit een bekend huis dat langs de hele lijn kan overtuigen.

Kopnoten:
pinke grapefruit
Sinaasappel
Perzik
Hartnoten:
peersorbet
granaatappelbloesem
Roos
Basisnoten:
bosbessenpannacotta
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten