Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Magic Man

uitverkocht producten +

De geur +

Bruno Banani Banani Magic Man, de bosrijke en kruidige geur voor mannen

De mannengeur Bruno Banani Magic Man heeft een extragewoon effect en vereist geen grote woorden. De geurcompositie Magic Man ontvouwt zijn fantastische aantrekkingskracht onweerstaanbaar. Reeds in de topnoot betovert het parfum zich met de spannende akkoorden van gin gecombineerd met mystieke, somale wierook en pimento.

Het aroma in het hart van Bruno Banani Magic Man is doordrenkt met zachte cacao noten, harmonieus vermengd met pecannoten, cyclamen akkoorden en goudsbloemige olie. Dit zorgt voor de perfecte harmonie met de basisnoot van kruidig hout en amber aroma's en Indonesische patchouli. Magische Mens is voor charismatische mannen die van hun mannelijkheid genieten en dit ook aan de buitenzijde willen benadrukken. Met charme, humor en magische charisma wordt Bruno Banani Magic Man een onweerstaanbare verleider. Mannen animeren zo met aantrekkelijke prikken n de dames om te flirten.

Met sex aantrekkingskracht en tegelijkertijd koelte wordt de nachtelijke verschijning een succes. Magic Man is vooral aantrekkelijk voor mannen die zichzelf niet zo serieus nemen en op een charmante manier om zichzelf kunnen lachen. Bruno Banani Magic Man is de perfecte metgezel voor voor bijzonder speciale momenten. Dankzij zijn buitengewone mix is de geur al op weg om een internationale klassieker te worden, en alle andere geuren die erop volgen moeten we meten.

Kopnoten:
Kardemom
Muskaat
Zwarte Peper
Wierook
Hartnoten:
Cyclamen
cacaohout
pecannoot
Oiment
goudsbloem
Basisnoten:
Amber
houtige geuren
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2008

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten