Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Loyal Man

De geur +

Casual elegantie met een knipoog

In 2019 komt de mannengeur Banani Loyal Man uit. Naast de Eau de Parfum Spray voor mannen creëert het label ook een verzorgingslijn van deodorantverstuiver, bodyspray, aftershave en douchegel voor huid en haar. Ze brengen allemaal de kruidige en fruitige geur die ze Bruno Banani Loyal Man zo populair maakt.

In de Bruno Banani Loyal Man topnoot verschijnen de aroma's van gember, appel, citroen en kosmofruit. De hartnoot gaat verder met Provençaalse lavendel, groene munt, rozengeranium en balsemspar. Amber en patchoeli openen de basis en gaan verder met amber xtreme, ceder en lichtzoete tonkabonen.

De combinatie van Bruno Banani Loyal Man is ongewoon, aromatisch en aantrekkelijk. Ze is mannelijk en aanwezig, maar niet verstikkend. Dit maakt de Eau de Parfum Spray Bruno Banani Loyal Man met de bijpassende verzorgingslijn een absolute allrounder voor bijna alle gelegenheden. De geur is vooral geschikt op koelere dagen. Mit Bruno Banani Loyal Man richt zich op jongere mannen die al precies weten wat ze willen, die zichzelf niet zo serieus nemen, maar die waarde hechten aan een verzorgd uiterlijk. Gewoon typisch voor de Bruno Banani man.

Kopnoten:
Cosmofruit
Appel
Gember
Citroen
Hartnoten:
Balsemspar
Provençaals lavendel
roosgeranium
groen munt
Basisnoten:
Patchoeli
Amber Xtreme™
Tonkaboon
Cederhout
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten