Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Absolute Man

De geur +

Absolute Man is Bruno Banani's geheim voor sensuele verleiding

De herengeur Bruno Banani Absolute Man werd uitgebracht in 2014 en is een combinatie van nonchalance en zelfvertrouwen. De aromatische geurcreatie is een mix van energiedrank, kruidige en bloemige aroma's. Absolute Man opent met topnoten van specerijen en fruit zoals mandarijn, grapefruit en zwarte peper. In het hart zorgt de toevoeging van viooltjesblad en lelietjes-van-dalen, gecombineerd met een energiedrankakkoord, voor een verkwikkende vrolijkheid die zijn sensuele voltooiing vindt in de basisnoot van amber, vanille en tonkaboon.

Dit geeft de drager een zelfverzekerde nonchalance die het zo verleidelijk maakt voor vrouwen. Bruno Banani Absolute Man is een lifestyle geur die onweerstaanbaar mannelijk en extravagant overkomt. De krachtige en intense geur is voor echte mannen die weten wat ze willen. Ook hier is het merk Bruno Banani trouw aan zijn motto "Niet voor iedereen". Absolute Man is sexy, explosief en niet voor iedereen. De geur is voor mannen die weten wat belangrijk is voor vrouwen en die hun doelen zeker willen bereiken.

Casual en onweerstaanbaar, Absolute Man maakt indruk en kan met deze geur zijn karakter perfect benadrukken. De modebewuste heer maakt niet alleen indruk in de club met dit parfum, maar Absolute Man is ook de ideale metgezel voor het dagelijks leven of op het werk.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten