Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Absolute Man

De geur +

Absolute man is Bruno Banani's geheim om sensuele verleiding

De mannengeur Bruno Banani Absolute Man is 2014 gepubliceerd en is een combinatie van casualness en zelfvertrouwen. De aromatische geurcreatie is een mengeling van energiedrank, kruidige en bloemige aroma' s. Absolute Man opent met een topnoot van specerijen en vruchten zoals mandarijn, grapefruit en zwarte peper. In het hart brengt de toevoeging van violet blad en lelie-van-de-vallei, gekoppeld aan een energiedrankakkoord, een revitaliserende vrolijkheid tot leven, die zijn sensuele voltooiing vindt in de basisnoot van amber, vanille en tonkaboon.

Zo ontwikkelt de drager dus een zelfbewuste casualness die hem zo verleidelijk maakt voor vrouwen. Bruno Banani Absolute Man is een lifestyle-parfum dat onweerstaanbaar mannelijk en extravagant overkomt. De Powerful en intense geur is voor echte mannen die weten wat ze willen. Ook hier is het merk Bruno Banani trouw aan zijn motto' Niet voor iedereen'. Absolute man is sexy, explosief en niet voor iedereen geschikt. De geur is voor mannen die weten wat belangrijk is voor vrouwen en hun doelen veilig kan bereiken.

Vorige en onweerstaanbare, de Absolute Man imponeert en kan met deze geur het karakter perfect onderstrepen. Niet alleen in de club, de mode bewuste gentleman overtuigt met dit parfum, maar ook in het dagelijks leven of op het werk Absolute Man is de ideale metgezel.

Kopnoten:
Grapefruit
Mandarijn
Zwarte Peper
Hartnoten:
Energy-Drink-akkoord
Viooltjesblad
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Tonkaboon
Amber
houtige geuren
vanille
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten