Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Woman

De geur +

Bruno Banani Woman - Zoete bloemen voor niet zo goede vrouwe

De geurserie Bruno Banani Woman werd in 2001 gecreëerd met het Eau de Parfum en de Eau de Toilette. Inmiddels zijn er ook verfrissende body splash, deodorant en diverse speciale edities van de geur verkrijgbaar. De verschillende producten hebben allemaal dezelfde geursamenstelling, maar verschillende geurconcentraties, waardoor ze anders ruiken. Het Eau de Parfum is iets frisser dan het Eau de Toilette. Wat ze allemaal gemeen hebben is de bloemig-zoete geur in het hart.

In de topnoot opent sinaasappel met fruitige, sappige noten. Klimop en waterlelie voegen frisheid toe. In het hart ontvouwt zich de karakteristieke geur van weelderige fresia en zoete lelietjes-van-dalen. Perzik geeft de bloemen een fruitige noot die tegelijk speels en verleidelijk is. Een zachte, warme finish met vanille en witte muskus rondt deze geur af. Het zweeft tussen onschuld en verleiding, tussen spel en ernst.

De fles Bruno Banani Woman verschijnt in zijn oorspronkelijke vorm als een asymmetrische, puntige, roze glazen fles met een doorzichtige plastic dop. Het moet doen denken aan de hoorn van een duivel, wat natuurlijk contrasteert met de "delicate" kleur. Maar juist in deze spanning tussen hemelse bloemen en duivels verleidelijke donkere vanille-muskusnoten leeft deze geur. De speciale editie verrast met zeer contrasterende kleurencombinaties zoals roze en oranje.

Thierry Wasser is een van de beroemdste parfumeurs ter wereld. Toen hij in 2001 Bruno Banani Woman creëerde, was niet te voorzien dat de geur zo'n blijvende hit zou worden. Toch demonstreert de geur zeker Wasser's kunst om ongrijpbaar te zijn en tegelijkertijd een heel bijzondere uitstraling te creëren. Voor water blijft geur een toestand die onbewust werkt. Een geur kan niet intellectueel worden begrepen, maar heeft een direct effect op de gevoelswereld. Zo creëert het een herinnering bij degene die het draagt, net als bij degene die het ruikt. Tot de populairste geuren van Thierry Wasser behoren Mon Guerlain by Guerlain en verschillende versies van Shalimar by Guerlain.

Op de promotiefoto voor Bruno Banani Woman wordt een jonge vrouw omringd door drie mannen met naakte bovenlichamen, hoewel we ze alleen in het decolleté zien. De vrouw reikt met één hand in de broeksband van één man. Haar blik is ondeugend, ze bijt op haar onderlip. De foto is in een lichte tint roze, maar verder zwart-wit. Alleen de fles in het midden onderaan de foto en de twee hoorns in het haar van de vrouw lichten roze op.

Kopnoten:
Klimop
Sinaasappel
Zeeroos
Hartnoten:
Freesia
Lelietje-van-dalen
Perzik
Basisnoten:
witte muskus
vanille
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2001
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 24
toepassen
vandaag tot-34%1