Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Woman

De geur +

Bruno Banani Woman - Zoete bloemen voor minder goede vrouwe

De geurserie Bruno Banani Woman werd in 2001 gecreëerd met het Eau de Parfum en de Eau de Toilette. Inmiddels zijn er ook verfrissende body splash, deodorant en verschillende speciale edities van de geur verkrijgbaar. De verschillende producten hebben allemaal dezelfde geurcompositie, maar verschillende geurconcentraties, waardoor ze anders ruiken. De Eau de Parfum is iets frisser dan de Eau de Toilette. Wat ze allemaal gemeen hebben is de bloemig-zoete geur in het hart.

In de topnoot opent sinaasappel met fruitige, sappige noten. Klimop en waterlelie voegen frisheid toe. In het hart ontvouwt zich de karakteristieke geur van weelderige fresia en zoete lelietjes-van-dalen. Perzik geeft de bloemen een fruitige noot die speels maar tegelijkertijd verleidelijk is. Een zachte, warme finish met vanille en witte musk rondt deze geur af. Het zweeft tussen onschuld en verleiding, tussen spel en ernst.

De fles Bruno Banani Woman ziet er in zijn oorspronkelijke vorm uit als een asymmetrische, puntige, roze glazen fles met een doorzichtige plastic dop. Het zou moeten doen denken aan de hoorn van een duivel, wat natuurlijk in contrast staat met de "delicate" kleur. Maar het is juist in deze spanning tussen hemelse bloemen en duivels verleidelijke donkere vanille-muskusnoten dat deze geur leeft. De speciale editie verrast met zeer contrasterende kleurencombinaties zoals roze en oranje.

Thierry Wasser is een van de beroemdste parfumeurs ter wereld. Toen hij in 2001 Bruno Banani Woman creëerde, was niet te voorzien dat de geur zo'n blijvende hit zou worden. Toch demonstreert de geur zeker Wasser's kunst om ongrijpbaar te zijn en tegelijkertijd een heel speciaal aura te creëren. Voor water blijft geur een toestand die onbewust werkt. Een geur kan niet intellectueel worden begrepen, maar heeft een direct effect op de gevoelswereld. Op deze manier creëert het een herinnering in de persoon die het draagt, net zoals het dat doet in de persoon die het ruikt. Tot de populairste geuren van Thierry Wasser behoren Mon Guerlain by Guerlain en verschillende versies van Shalimar by Guerlain.

Op de promotiefoto voor Bruno Banani Woman wordt een jonge vrouw omringd door drie mannen met naakte bovenlichamen, hoewel we ze alleen in het decolleté zien. De vrouw reikt met één hand in de tailleband van de broek van één man. Ze kijkt ondeugend en bijt op haar onderlip. De foto is in een lichte tint roze, maar verder zwart-wit. Alleen de fles in het midden onderaan de foto en de twee hoorns in het haar van de vrouw lichten roze op.

Kopnoten:
Klimop
Sinaasappel
Zeeroos
Hartnoten:
Freesia
Lelietje-van-dalen
Perzik
Basisnoten:
witte muskus
vanille
Parfümeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2001
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten