Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Man

De geur +

Bruno Banani Man, de kruidig-oriëntaalse mannengeur

Het herenparfum Bruno Banani Man werd gecreëerd in 2000 en maakt indruk met zijn aromatische, groene geurnoten. De topnoten van lavendel, steranijs en basilicum vermengen zich harmonieus met de hartnoten van heliotroop, kruidnagel, karwij en koffie, die worden afgerond door de basisnoten van tonkaboon, vanille, cederhout en patchoeli. Bruno Banani is een geur vol optimisme en gemak die op een aangename manier energie uitstraalt.

De geur is een eerbetoon aan de zelfverzekerde levensgenieter die ook de aandacht van de dames trekt met zijn aimabele gevoel voor humor. Met Bruno Banani kan hij onopvallend zijn extraverte ego benadrukken en zo met zelfvertrouwen en onconventionaliteit zijn eigen stijl benadrukken. Bruno Banani toont de onbevangenheid van zijn drager en de ontspannen levenshouding waardoor hij af en toe om zichzelf kan lachen.

De aromatische geurcreatie is tijdloos en straalt iets uit dat vooral benadrukt wordt door de humoristische aard van de drager. De geur opent met groene basilicum in combinatie met kalmerende lavendel en kruidig-zoete steranijs. Vervolgens verschijnen heliotroop en tijm, die een bloemige lichtheid uitstralen. Tonkaboon, sensuele vanille en kostbare houtsoorten staan vervolgens centraal in het parfum, wat een fascinerende mannelijke verfijning oproept en van Bruno Banani parfum een trendy oriëntaalse geur maakt.

Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten