Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 23
toepassen
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Man

De geur +

Bruno Banani Man, de kruidige geur van de Oosterse mannen

De mannengeur Bruno Banani Man werd gecreëerd in het jaar 2000 en overtuigt met aromatische, groene geuren. De topnoot bevat lavendel, sterar anijs en basilicum een harmonieuze combinatie met de hartnoot van heliotroop, kruidnagel, karwij en koffie, afgerond met de basisnoot tonkaboon, vanille, cederhout en patchoeli. Bruno Banani is een geur vol optimisme en ontspanning, die op een aangename manier energie uitstraalt.

De geur is een hommage aan de zelfbewuste levenskunstenaar, die ook de aandacht van de dames trekt door zijn beminnelijke humor. Met Bruno Banani kan hij zijn extroverte ego onopvallend onderstrepen en zo zijn eigen stijl benadrukken met soevereiniteit en onconventionaliteit. Bruno Banani toont het kosmopolitanisme van zijn draagster en de loos houding ten opzichte van het leven, waardoor hij over zichzelf lachen.

De creatie van aromatische geuren is tijdloos en draagt dat bepaalde iets over, wat vooral benadrukt wordt door de humoristische aard van de drager. Eerst opent de geur met groene basilicum in combinatie met rustgevende lavendel en kruidige zoete steranijs. Dan zien heliotroop en tijm er dan uit, die een florale lichtheid uitstralen. In het hart van de geur staan tonkabonen, sensoriële vanille en fijne houtsoorten, die een fascinatie oproepen voor mannelijk raffinement en de geur Bruno Banani tot een oosterse trendy geur maken.

Kopnoten:
Basilicum
Lavendel
Steranijs
Hartnoten:
Kruidnagel
Heliotroop
Koffie
Karwij
Basisnoten:
Patchoeli
Tonkaboon
vanille
Ceder
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten