Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bruno Banani Made for Women

De geur +

Vreugde van het leven en verleidelijke vrouwelijkheid

Bruno Banani Made for Women is een geur voor vrouwen door Bruno Banani , die betovert met een fruitige bloemige en verleidelijke geur karakter. De Eau de Toilette gebruikt gerichte geuraccenten om de natuurlijke prikkels van elke vrouw direct aan te pakken en slaagt er zo in om bijna elke man om zijn vinger te wikkelen.

De topnoot van groene thee en bessenaroma's impliceert een speelse elegantie die door het hele parfum heen Bruno Banani Made for Women loopt. In de hartnoot Made for Women betovert de eau de toilette met bloemenaroma's van viooltje en iris, die in combinatie met zachte perzik en rode vruchten een heerlijk vrouwelijk akkoord vormen. De verleidelijke geur voor vrouwen wordt afgerond met een basisnoot van verfrissende aquatische geurelementen, fruitige framboos en verleidelijk geurende ambergris.

Bruno Banani Made for Women is een jeugdige vrouwengeur voor speelse en vrolijke jonge vrouwen die van het leven genieten en graag met hun charmes spelen. De eau de toilette Bruno Banani Made for Women werd in 2010 gelanceerd en samen met de vrouwengeur werd de mannelijke versie, Bruno Banani Made for Men, gelanceerd.

Kopnoten:
Braambes
Groene Thee
Hartnoten:
Iris
Viooltje
Perzik
rode vruchten
Basisnoten:
Frambozen
aquatische geuren
Amber
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.