Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Natuurlijk staat Serge Lutens Vétiver Oriental Vetiver, een zoet tropisch gras, in het middelpunt van de belangstelling. Samen met notities van onder andere Labdanum, sandelhout en chocolade straalt de unisex geur een houtachtige specerij uit die fascinerend en uniek is.

Serge Lutens Vétiver Oriental kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Een opwindend andere geur

2004 wordt Serge Lutens Vétiver Oriental gelanceerd. De geur is houtachtig-kruidig met subtiele florale hints. Verantwoordelijk voor deze geur zonder de klassieke geurpiramide zijn natuurlijk Christopher Sheldrake en de oprichter Serge Lutens van het label. Zoals altijd mengen ze ongewone aroma's tot een heerlijke geur die ongelooflijk veelzijdig is.

Zelden gebruikte aroma's zoals kreupelhout en plantensap zijn even effectief als mos of chocolade. We gaan verder met de bekende maten Labdanum, Iris, Amber, Musk, Sandelhout, Guaiac en natuurlijk Vetiver.

Serge Lutens Vétiver Oriental is een heerlijke geur die overal en altijd gedragen kan worden. De ongewone samenstelling, die even zacht als hoekig is, is vooral aan te bevelen op koudere dagen. Serge Lutens Vétiver Oriental is een verleider die zeer zelfverzekerd overkomt zonder opdringerig te zijn. Groen is niet alleen de kleur van de geur, het is ook een heldere geur die een mooie frisheid geeftSerge Lutens Vétiver Oriental . Het is moeilijk uit te Serge Lutens Vétiver Oriental leggen, het is een geur die je zelf moet ervaren. Houdbaarheid en Sillage zijn Serge Lutens Vétiver Oriental absoluut bovengemiddeld, dus de opwindende geur is de ideale metgezel voor vele uren bij alle gelegenheden.

Kopnoten:
Donkere Chocolade
Iris
Hartnoten:
Eikenmos
Guajakhout
Vetiver
Basisnoten:
Ambra
Sandelhout
muskus
Labdanum
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2004

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-44%1