Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez L'Eau for her

De geur +

Een delicate hint van bloemenverfrissheid

Het Narciso Rodriguez L? Eau voor haar geurreeks is één van de lichte en frisse parfumgeuren van de Amerikaanse parfumeurs. Net als alle composities van dit label is het een vrouwelijke en sensuele geur met een rijk boeket van verschillende bloemen. Het wordt geïntroduceerd met de verse hooglanden van pioenrozen, cyclamen en exotische jasmijnbloemen. In het hart versmelten rozen en lelie-van-de-vallei, die een warme noot van amber krijgen. In de basis betoveren muskus en patchouli en creëren een blijvend mysterieuze herinnering.

Narciso Rodriguez L? Eau is voor haar een fris, jeugdig arrangement. Een moderne en speelzame compositie, die niettemin de nadruk legt op het vrouwelijk en impulsief. Het parfum maakt de eenvoudige elegantie van jonge vrouwen met zijn luchtige, lichte geur vlekkeloos. Narciso Rodriguez L' Eau is voor haar een uitstekend bloemenalternatief voor dames en jonge vrouwen die minder de voorkeur geven aan de zware geuren, maar niet van fruitige en waterige noten houden. Patchouli, amber en muskus geven het boeket een karakter dat de lichtheid van deze geur niet verliest. Vooral op warmere dagen geeft deze parfumcompositie zijn dragers een onmiskenbare en authentieke geur en een frisheid die de hele dag door blijft duren. Topnoten: cyclamen, jasmijn, roze pioenroze pioenen. Heartnoot: Bevroren Lelie van de Vallei, Rose, Rose, Amber. Basis notities: patchouli, muskus.

Kopnoten:
Jasmijn
Cyclamen
roze pioenroos
Hartnoten:
Roos
bevroren meiklokje
Amber
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Narciso Rodriguez L'Eau for her met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Looke1970
Narciso Rodriguez L'Eau for her

Weer een heerlijke creatie van Narciso Rodriguez. Ik gebruik zijn producten al jaren en ben er echt heel blij mee. In mijn badkamer staat inmiddels de hele serie...

Commentaar van Fror1978
Ik mag deze set heel erg

Ik ben gek op deze geur en ben verheugd dat hij nu ook in een set bestaat. Een keer voor in het bad en een keer voor onderweg in de handtas. Zo hoef ik nooit het huis te verlaten zonder mijn lievelingsgeur.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 161
toepassen