Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose

De geur +

Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose: De geur van sensualitei

Musc Noir Rose uit de collectie voor haar van Narciso Rodriguez presenteert een betoverende bloemig-zoete muskusgeur voor vrouwen. Een zeer vrouwelijke en sublieme geur die een speciale sfeer van intimiteit en schoonheid uitademt. Terwijl het vorige parfum Musc Noir meer donkere kenmerken heeft, straalt het damesparfum Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose een heerlijke sensualiteit uit. Het karakteristieke en opvallende muskushart van de for her geuren van Narciso Rodriguez is gewikkeld rond een stralende, frisse combinatie van vruchten en een verrukkelijk bloemige combinatie van rozen.

De compositie opent de geurbeleving met een verfrissende en stralende topnoot van sappige Italiaanse bergamot, pruim en roze peper die de zintuigen verkwikt. Vanuit het hart stijgt een weelderig bloemenboeket van tuberoos en rozen op rond de verleidelijke noten van donkere muskus, die de geur zijn vrouwelijke sensualiteit geven. De basis maakt de geur warm, oriëntaals en zacht af met fijne, milde noten van vanille.

De sensuele damesgeur Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose kan individueel gecombineerd worden met andere geuren dankzij de gelaagdheid waarvoor de collectie bekend en ontworpen is. De collectiegeur Pure Musc voor haar, bijvoorbeeld, is hier ideaal. Zo kan elke draagster de geur verder voor zichzelf creëren en individualiseren en haar eigen persoonlijke geurbeleving creëren.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Roze Peper
Pruim
Hartnoten:
muskus
Roos
Tuberoos
Basisnoten:
vanille
Parfumeur:
Sonia Constant
Jaar van uitgave:
2022

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

22 137
toepassen