Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose

De geur +

Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose: De geur van sensualiteit

Musc Noir Rose uit de for her collectie van Narciso Rodriguez presenteert een betoverende bloemig-zoete muskusgeur voor vrouwen. Een zeer vrouwelijke en sublieme geur die een speciale sfeer van intimiteit en schoonheid uitstraalt. Terwijl de vorige geur Musc Noir meer donkere trekken heeft, straalt de vrouwengeur Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose met een prachtige sensualiteit. Het karakteristieke en opvallende muskusachtige hart van Narciso Rodriguez 's voor haar geuren is verpakt in een stralende, frisse combinatie van fruit en een heerlijk bloemige combinatie van rozen.

De compositie opent de geurbeleving met een verfrissende en heldere topnoot van sappige Italiaanse bergamot, pruim en roze peper die de zintuigen verkwikt. Een weelderig bloemenboeket van een tuberoosakkoord en rozen stijgt op vanuit het hart rond de verleidelijke noten van donkere muskus, die de geur zijn vrouwelijke sensualiteit geven. De basis maakt de geur af op een warme, oriëntaalse en zachte manier met fijne, milde noten van vanille.

De sensuele damesgeur Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose kan individueel gecombineerd worden met andere geuren dankzij de gelaagdheid waar de collectie bekend om staat en ontworpen is. De collectiegeur Pure Musc for her is hier bijvoorbeeld ideaal voor. Zo kan elke draagster de geur voor zichzelf blijven creëren en individualiseren en haar eigen persoonlijke geurbeleving creëren.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Sonia Constant
Jaar van uitgave:
2022

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten