Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bloemig, sensueel, verleidelijk: Narciso Rodriguez NARCISO belichaamt de magie van vrouwelijkheid. De vrouwengeur heeft een inherente mystieke magie.

De Franse parfumeur Aurélien Guichard heeft een vrouwengeur gecreëerd die aan de hoogste eisen voldoet.

Narciso Rodriguez NARCISO goedkoop kopen

De geur +

Narciso Rodriguez NARCISO, de bloemige vrouwengeur met een sensuele aura

Sensueel, vrouwelijk, oriëntaals: Narciso Rodriguez NARCISO combineert elegantie en verleiding als geen ander parfum. De luxueuze vrouw die van luxe houdt, zal dol zijn op deze geur, NARCISO is zo nobel en modern. De in New York geboren ontwerper Narciso Rodriguez gebruikt NARCISO om een zeer persoonlijke geur te creëren die voldoet aan de behoeften van veeleisende vrouwen.

Modern, natuurlijk en ongelofelijk aantrekkelijk, de geur belichaamt de Magische van vrouwelijkheid. Een mystieke magie ligt in Narciso Rodriguez NARCISO, die niet voor niets vernoemd is naar de voornaam van de ontwerper: de legende van narcissen uit de Griekse mythologie gaat niet alleen over een man die verliefd is op zichzelf, maar ook over een romantische liefde voor een verleidelijke vrouw. Narciso Rodriguez NARCISO neemt dit op met de gelijkenis van de naam. In de topnoot openen Bulgaarse roos en gardenia het kostbare parfum en geven het een verkwikkende frisheid. In het hart straalt muskus warm, sensuele noot uit. De grondnoot bevat houtachtige akkoorden van wit en zwart cederhout, terwijl vetiver een diepe oriëntaalse zoetheid brengt.

Dit is hoe er een exclusieve, hoge kwaliteit geur ontstaat die pure passie ontsteekt: moderne frisheid, sensuele vrouwelijkheid en mystieke diepgang vormen het betoverende karakter van NARCISO. Een parfum voor vrouwen die houden van het ongewone! Naast de klassieke geur is er voor haar ook de poederachtige Narciso Rodriguez NARCISO Eau de Parfum Poudrée en NARCISO.

Hartnoten:
Parfümeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Narciso Rodriguez NARCISO in vergelijking met de SRP