Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

NARCISO Rouge is een bloemengeur voor vrouwen, uitgebracht in Narciso Rodriguez 2018. Het parfum straalt sensuele erotiek uit van de hoogste elegantie.

Bulgaarse roos en iris openen de geur rond en introduceren de muskusachtige hartnoot. Tonkaboon, vetiver en witte en zwarte cederhout NARCISO Rouge eindigen de geur.

Narciso Rodriguez NARCISO Rouge kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Narciso Rodriguez NARCISO Rouge Delicate verleiding

Narciso Rodriguez NARCISO Rouge is sinds 2018 verkrijgbaar en betovert met een bloemige en poederachtige geur. De ontwerpster, die als geen ander vrouwelijkheid begrijpt, viert en benadrukt, creëerde met Narciso Rodriguez NARCISO Rouge een Eau de Parfum Spray, die het potentieel heeft om een tijdloze klassieker te worden.

De topnoot bestaat uit frisse iris en Bulgaarse roos. De hartnoot wordt uitsluitend gedragen door muskus, een akkoord dat anders alleen in de basis te vinden is. Maar de basis van Narciso Rodriguez NARCISO Rouge trekt de aandacht met witte en zwarte ceder, die gecombineerd zijn met tonkabonen en vetiver.

Bekend om haar fijne en vrouwelijke ontwerpen, die zelfs door Michelle Obama zijn gedragen, zijn ook de geuren van Narciso Rodriguez wereldberoemd en populair. Dit is ook te danken aan het feit dat de geuren, zoals Narciso Rodriguez NARCISO Rouge, een uitzonderlijke houdbaarheid en sillage hebben en ook zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Narciso Rodriguez NARCISO Rouge is voor alle vrouwen die vrede hebben met zichzelf, die zelfverzekerd door het leven gaan en hun vrouwelijkheid als kracht zien. De geur is pure verleiding voor iedereen die wil verleiden of verleid wil worden.

Kopnoten:
Bulgaarse roos
Iris
Hartnoten:
muskus
Basisnoten:
Tonkaboon
Vetiver
witte ceder
zwarte ceder
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

19 150
toepassen
vandaag tot-40%1