Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De houtachtige, kruidige Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir, die het Amerikaanse label in 2015 op de geurmarkt bracht, is mysterieus en elegant.

Muskus domineert het hart van deze verleidelijke mannengeur, ingebed in kardemom, nootmuskaat en blauwe ceder. Een mannelijke, pure en tijdloze geur.

Narciso Rodriguez for him Bleu Noir goedkoop kopen

De geur +

Voor de moderne man: de sensuele Narciso Rodriguez for him Bleu Noir

Narciso Rodriguez for him Bleu Noir is de opvolger van de populaire geur "for Him" uit 2007. Narciso Rodriguez is een Amerikaanse modeontwerper met Cubaanse roots. Hij ontwierp de mannelijke geur voor moderne en verfijnde mannen. De aromatische houtnoot begint met kardemom en nootmuskaat. Het sensuele hart van de geur volgt met muskus. Blauwe ceder, zwarte ebbenhout en vetiver vormen de gedenkwaardige, fascinerende, warme basisnoot van het parfum. De exclusieve geur heeft een mannelijke, sensuele uitstraling die past bij zelfverzekerde, opvallende mannen. for him Bleu Noir flatteert met kardemom en een beetje peper en brengt een vleugje zilte zeebries over. De nuance is onopvallend en eerder discreet.

De mode van Narciso Rodriguez, die als hoofdontwerper werkte bij Cerruti en Calvin Klein, staat bekend om zijn minimalistische stijl. Rodriguez werd beroemd door zijn trouwjurk van 30.000 dollar voor Carolyn Bessette-Kennedy en de jurk die hij ontwierp voor Michelle Obama, waarin ze in 2008 op het podium verscheen toen haar man tot president van de Verenigde Staten werd gekozen. Rodriguez ontdekte geuren in 2003 en kreeg het idee voor zijn eerste geur "Narciso" toen hij 20 was. Citaat: "Met voor hem wilde ik een geur creëren met een identiteit die sterk genoeg is om te verrassen en te verleiden."

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Sonia Constant, Givaudan
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten