Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Myterious en elegant is het hout-kruidige Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir, dat het Amerikaanse label in 2015 op de geurmarkt introduceerde.

In het hart domineert muskus de verleidelijke mannengeur, ingebed in kardemom, nootmuskaat en blauwe ceder. Een mannelijke, pure, pure, zelfs tijdloze geur.

Narciso Rodriguez for him Bleu Noir kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Voor de moderne man: de sensuele Narciso Rodriguez voor hem Bleu Noir

Narciso Rodriguez voor hem is Bleu Noir de opvolger van de populaire geur "voor Hem" uit 2007. Narciso Rodriguez is een Amerikaans modeontwerper met Cubaanse wortels. Hij ontwierp het mannelijke parfum voor moderne en geraffineerde mannen. De aromatische houtachtige noot begint bij kardemom en nootmuskaat. Het sensuele hart van de geur wordt gevolgd door muskus. Blauwe ceder, zwarte ebbenhout en vetiver vormen de pakkende, fascinerende en warme basisnoot van het parfum. De exclusieve geur heeft een mannelijke, sensuele uitstraling die goed past bij zelfbewuste, karakteristieke mannen. Bleu Noir flatteert voor hem met kardemom en wat peper en brengt een vleugje zoute zeewind over. De nuancering is onopvallend en discreet.

De mode van Narciso Rodriguez, hoofdontwerper bij Cerruti en Calvin Klein, staat bekend om zijn minimalistische stijl. Rodriguez werd beroemd met zijn 30e verjaardag. 000 dollar trouwjurk voor Carolyn Bessette-Kennedy en de jurk die hij ontwierp voor Michelle Obama, waarin ze op het podium kwam in 2008, toen haar echtgenoot werd verkozen tot president van de Verenigde Staten. Rodriguez heeft in 2003 geuren gevonden. Hij had het idee voor zijn eerste geur "Narciso" op zijn 20e. Citaat:"Met voor hem wilde ik een geur creëren waarvan de identiteit sterk genoeg is om hem te verrassen en te verleiden. "

Kopnoten:
Muskaat
Kardemom
Hartnoten:
blauwe ceder
Basisnoten:
muskus
ebbenhout
Parfumeur:
Sonia Constant, Givaudan
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

19 123
toepassen
vandaag tot-43%1