Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez for her Musc Noir

De geur +

De twee kanten van vrouwelijkheid

Narciso Rodriguez for her Musc Noir is een bloemige, oriëntaalse geur met een mysterieuze sensualiteit die uitgaat van het muskusachtige hart. De topnoot bestaat uit fruitige pruimen en fijne vanillebloem. Deze aroma's geven het parfum een mooie lichtheid. Een sensueel akkoord van suède als basisnoot verenigt zich met het zwarte en betoverende muskushart. Deze donkere muskus wordt gekenmerkt door een olfactorische diepte en wordt gecombineerd met heliotroop, witte ceder en roos.

Narciso Rodriguez for her Musc Noir is een mysterieuze geurbeleving die zich richt op de dichotome persoonlijkheid van de vrouw. Schaduw en licht proberen elkaar te vinden in een mengeling van mysterie en sensualiteit. Het Eau de Parfum Musc Noir voegt iets mysterieus, sterks en contrasten van licht en schaduw toe aan de lijn Narciso Rodriguez For Her.

Het parfum vertegenwoordigt een gedurfde, nieuwe vrouwelijkheid en vormt een synthese van sensualiteit en zelfvertrouwen. Narciso Rodriguez for her Musc Noir viert de krachtige magie en innerlijke schoonheid van vrouwen. Het is een zoektocht naar de mystiek en de welsprekendheid van een geëmancipeerde geur.

Combineer Narciso Rodriguez for her Musc Noir met Pure Musc Eau de Parfum voor een geur die verslavend is. Het gelijktijdig dragen van de twee geuren versterkt de pruimnoot van Musc Noir, maar behoudt het sensuele muskushart.

Kopnoten:
Pruim
Hartnoten:
Heliotroop
muskus
Basisnoten:
leder
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

19 150
toepassen
vandaag tot-37%1