Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Narciso Rodriguez Voor haar is Fleur Musc net zo veelzijdig als de persoonlijkheid van een vrouw. Zoals de naam al doet vermoeden, is de vrouwengeur niet alleen bloemig, maar heeft het ook een lichte taartgeur.

Dit laatste wordt bereikt door toevoeging van muskus, patchoeli en amber. Geen gewone vrouwengeur, maar een parfum voor ongewone en complexe vrouwen.

Narciso Rodriguez for her Fleur Musc kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Een zelfbewuste zee van bloemen - Narciso Rodriguez voor haar Fleur Musc.

Narciso Rodriguez voor haar Fleur Musc drukt de ultieme vrouwelijkheid uit. Geen wonder - de geur werd immers gecomponeerd door twee pioniers op het gebied van parfumerie. Speciale aandacht werd besteed aan bloemige noten. Hoewel roze peper naar verluidt de belangrijkste rol speelt in de topnoot, springt de pioen uit het hart meteen in de neuzen van de meeste mensen. Feminine, soft b>en zoet ze wacht in het midden van de geur en wordt daarin ondersteund door het mannelijke deel: muskus, die men normaal gesproken in de basis zou verwachten, staat in de hartnoot van zijn man. Ook vinden we Rose, dat een lichte, romantische sfeer creëert.

Provide voor diepte in de basis patchouli en amberrood. Beiden houden zich onopvallend op de achtergrond en bieden het doek aan voor het spelen van bloemen. Ook terug te vinden in de basis noot: violet. Licht en zoet, de bloem maakt de geur een dicht boeket - Spring voor het spuiten. Echter, Narciso Rodriguez voor haar Fleur Musc blijft volwassen en verfijnd, dankzij de roze peper in de topnoot, die een lichte kruidigheid in de geur brengt. Al met al heeft Narciso een vrouwelijke, vrouwelijke, florale geur gecreëerd die tegelijkertijd vrolijk en sterk is. Een ideale metgezel voor het dagelijkse leven, een warme zomeravond of een zonnige lentedag.

Kopnoten:
Roze Peper
Roos
Hartnoten:
Pinksterroos
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Amber
Parfumeur:
Sonia Constant, Calice Becker
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 118
toepassen
vandaag tot-48%1