Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 108
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Joop Nightfight is een van de populairste geuren van Joop - de fruitige maar kruidige geur met zijn ongebruikelijke mix is bijzonder aantrekkelijk voor individualisten.

Het feit dat het parfum al sinds 1992 een vaste plaats inneemt in het repertoire van het merk bewijst dat je met een extravagant parfum zeer succesvol kunt zijn.

Joop! Nightflight goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Joop! Nachtvlucht, de geur van de citroenverse mannengeur

Joop! Nightflight uit 1992 is een van Joop! 's klassieke en populairste geuren en is een verkwikkende en lichte geur die toch substantie en diepte heeft. Dit citroenfruitige maar toch wrange, kruidige parfum, met een onderliggende oriëntaalse noot, is gemaakt voor moderne individualisten. Geïnspireerd door de belofte van een naderende, zwoele zomeravond, bevat het bloemige en fruitige noten. Maar ondanks de geurnoten van jasmijn, roos, lelietje-van-dalen en geranium blijft dit parfum altijd mannelijk.

De top van dit moderne mannenparfum ontvouwt zich levendig en met een verrassend fruitige noot. Met de zoete geur van ananas, de bloemige geur van lavendel, wrange bergamot, citroenbloesem, jeneverbes en frisse groene tonen biedt de topnoot een frisse eerste geur. Het hart van de geur ontvouwt zich meteen daarna en vervangt de top met mannelijke maar bloemige noten. Het hart bestaat uit amandel, jasmijn, lelietje-van-dalen, roos, rozenhout en geranium. Deze bloemige geuren worden vervangen door de basis van het parfum. Het heeft donkere en poederachtige geurnoten van sandelhout, tonkaboon en muskus. Het laat een donkere ambertoets achter in de afwerking.

Deze ongewone samenstelling maakt de geur mannelijk en fris, maar toch extravagant zonder overheersend te zijn. Het is zeker een geur die elke dag gedragen kan worden en zich bij elke drager een beetje anders ontvouwt.

Kopnoten:
Jenever
Bergamot
Citroen
Lavendel
Ananas
Groene Accenten
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Geranium
Lelietje-van-dalen
Amandel
Rozenhout
Basisnoten:
Sandelhout
Amber
Tonkaboon
muskus
Parfumeur:
Pierre Bourdon
Jaar van uitgave:
1992

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Nightflight met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van GRF
Lekkere geur

Gebruik dit luchtje al enige tijd en je blijft het lekker vinden. Dit geurtje gaat zeker een dag of 3 mee en is al je geld dubbel waard! Ik zal dit geurtje zeker blijven kopen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten