Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Joop Nightfight is een van de populairste geuren van Joop - de fruitige maar kruidige geur met zijn ongebruikelijke mix is bijzonder aantrekkelijk voor individualisten.

Het feit dat het parfum al sinds 1992 een vaste plaats inneemt in het repertoire van het merk bewijst dat je met een extravagant parfum zeer succesvol kunt zijn.

Joop! Nightflight kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Joop! Nachtvlucht, de geur van de citroenverse mannengeur

Joop Nightflight uit 1992 is een van Joop!'s klassieke en meest populaire geuren en is een verkwikkende en lichte geur die nog steeds inhoud en diepte heeft. Dit citroenachtige en toch pittige, kruidige parfum is gemaakt met een subliminale oriëntaalse noot voor moderne individualisten. Geïnspireerd door de beloften van een naderende milde zomeravond, bevat het bloemige en fruitige noten. Maar ondanks de geuren van jasmijn, roos, lelie van de vallei en geranium, blijft dit parfum altijd mannelijk.

Het hoofd van deze moderne mannengeur ontvouwt zich levendig en met een verrassend fruitige noot. Met de zoete geur van ananas, de bloemige geur van lavendel, bittere bergamot, citroenbloesem, jeneverbes en fris groen tinten, de topnoot biedt een frisse eerste geur. Het hart van het parfum ontvouwt zich onmiddellijk daarna en vervangt het hoofd door mannelijke maar bloemige noten. Het hart bestaat uit amandel, jasmijn, lelie van de vallei, rozen, palissander en geranium geur. Deze bloemengeuren worden vervangen door de basis van het parfum. Het heeft donkerdere en poederachtige tonen van sandelhout, tonkaboon en muskus. Het laat een donker amberkleurige noot achter in de afwerking.

Deze ongewone compositie maakt de geur mannelijk en fris, maar wel extravagant zonder te overbelasten. Het is een parfum dat elke dag gedragen kan worden en zich op verschillende manieren ontvouwt op elke drager.

Kopnoten:
Jenever
Bergamot
Citroen
Lavendel
Ananas
Groene Accenten
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Geranium
Lelietje-van-dalen
Amandel
Rozenhout
Basisnoten:
Sandelhout
Amber
Tonkaboon
muskus
Parfumeur:
Pierre Bourdon
Jaar van uitgave:
1992

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Nightflight met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van GRF
Lekkere geur

Gebruik dit luchtje al enige tijd en je blijft het lekker vinden. Dit geurtje gaat zeker een dag of 3 mee en is al je geld dubbel waard! Ik zal dit geurtje zeker blijven kopen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

4 108
toepassen